Από Ελένη Μήτση

Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε για τη σειρά, που αγαπάει τόσο πολύ το κοινό ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', αφού το σίριαλ για 10η συνεχόμενη σειρά έχει πιστούς φίλους και είναι μάλιστα πολλοί.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 25/9 οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές, με ένα νέο ζευγάρι να εισβάλλει στο σίριαλ και φέρνει τα πάνω κάτω...

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά την Κυριακή 25/9

Το μωρό υποφέρει από κολικούς αλλά ο Άγγελος και η Βέλη έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα καλέσουν ξανά τις μανάδες τους και θα βρουν μόνοι τους τη λύση…

Έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ του Μηνά και της Βούλας, καθώς εκείνος προσπαθεί να απομακρύνει τον Βαγγέλη από την Μπέμπα, ενώ εκείνη, ακόμη και να τους παντρέψει αν γίνεται…

Ηλίας και Καίτη καλούν σε τραπέζι τον Παπαναστάση (Θανάσης Κουρλαμπάς), με σκοπό να μάθουν αν ετοιμάζει τη μετάθεση του Ηλία. Όμως, λογαριάζουν χωρίς… τη Μένη.

Η Ξένια, επηρεασμένη από την πρόταση γάμου που έκανε ο Χάρης στη Σοφία, παραπονιέται στον Μπάμπη ότι η σχέση τους δεν έχει καθόλου ρομαντισμό και μαγεία. Εκείνος μπαίνει στη διαδικασία να της αποδείξει το αντίθετο.

Το spoiler του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την 10η σεζόν της Μουρμούρας

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το πρωί της Τρίτης (26/7) μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δέκατη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», δίνοντας ένα δυνατό spoiler για τον χαρακτήρα του.

Ο ALPHA επενδύει σε μεγάλο βαθμό στη μυθοπλασία και μάλιστα, πέρα από τη Μουρμούρα, του χρόνου θα ξεκινήσει στο κανάλι και η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

«Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί η ρήξη θα πάει για 15 επεισόδια και δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί», είπε αρχικά σχετικά με το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, είπε: «Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου καλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από όσα βλέπουμε εμείς.

Οι υπερεξουσίες δεν θέλουν ικανούς πολιτικούς αλλά υπαλλήλους. Το όραμα του πολιτικού δεν μπορεί να ανθίσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει. Όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, ο άνθρωπος δεν υπάρχει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγές στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που μπαίνει στη σειρά

«Το αποφεύγω, γιατί...» - Η "Βούλα" της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα αποκάλυψε γιατί δεν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση