Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», πρόκειται να επιστρέψει του χρόνου για 10η συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές. Όπως έγινε γνωστό, την επόμενη χρονιά θα προστεθεί ένα ακόμα ζευγάρι στην ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα αποχωρήσουν από τη σειρά. Το πρωί της Τρίτης (28/6), η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως μπαίνει στη σειρά και πως θα είναι ζευγάρι με τον Τάκη Παπαματθαίου.

Η αποκάλυψη για το νέο ζευγάρι στη Μουρμούρα

«Επιστρέφω από Σεπτέμβρη. Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά, τώρα αρχίσαμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί είναι ένας εντελώς καινούργιος ρόλος, υπέροχοι συνάδελφοι. Θα είμαστε ζευγάρι με τον Τάκη Παπαματθαίου. Είμαστε στην ιστορία των Θεσσαλονικιών και είμαστε οι συμπέθεροι από το Πανόραμα», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 1996 σε ένα επεισόδιο της σειράς Καληνύχτα μαμά. Ακολούθησαν μικρές εμφανίσεις στις σειρές Προδοσία, Είμαστε στον αέρα, Εμείς κι Εμείς, Με δύο μαμάδες. Τη σεζόν 1999-2000 ήταν μέρος του καστ των κωμικών σειρών Οι Θειοσεβούμενοι και Δεν θα μου κάνετε το σπίτι. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε να εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή Σαν στο σπίτι σας στο Mega Channel, ως συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, υποδυόμενη τη ξαδέρφη Γεωργία. Τη σεζόν 2000-2001 έπαιξε στη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή? ενώ τη σεζόν 2002-2003 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Η τράπεζα.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Πατρινιάς κομμώτριας κρατούμενης Λιλίκας Καλλίτση στην κωμική σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη των Ρήγα-Αποστόλου στον ANT1. Εκεί από το 2002 μέχρι το 2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο καστ της σειράς με μόνιμη παρουσία σε όλα τα επεισόδια.

Ακολούθησε ο ρόλος της Βέρας, τη σεζόν 2004-2005, στη ρομαντική κομεντί Κανείς δε λέει σ' αγαπώ όπου έπαιξε μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη υποδυόμενη μία μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το γιο της και ήταν φίλη της κεντρικής ηρωΐδας. Από το 2005 μέχρι το 2006 εμφανίστηκε σε επεισόδια των σειρών Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Γάμος με τα όλα του, Πενήντα Πενήντα και Εντιμότατοι κερατάδες.

Από το 2008 μέχρι το 2010 υποδυόταν την Λίτσα στην κωμική σειρά L.A.P.D. στο Mega Channel με το ρόλο της να ολοκληρώνεται στα μέσα του δεύτερου κύκλου. Το 2010, έπαιξε στο επεισόδιο "Η νοσοκόμα" της κωμικής σειράς Εργαζόμενη Γυναίκα. Το 2015 επέστρεψε τηλεοπτικά με μία έκτακτη εμφάνιση στο δεύτερο κύκλο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άπιστος»: Η νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ που θα σπάσει τα κοντέρ

Στον αστερισμό της μυθοπλασίας - Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν