Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/9) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» μιας και ο Αράς θα προσπαθήσει να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του την ώρα που κύριος Χαλούκ θα φύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Οι σημερινές 23/9 εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος

121Β - 122

Ο Αράς προσπαθεί να αποτινάξει τα βαρίδια του παρελθόντος, ελπίζοντας σε μία νέα ζωή με την Ασιγιά, όμως αυτά καταφέρνουν πάντα να καταστρέφουν τις πιο όμορφες στιγμές τους. Ο Αράς διεκδικεί για ακόμη μία φορά να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του. Η οργή του, όμως, θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του κυρίου Χαλούκ (δείτε έδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ). Η Ασιγιά βρίσκεται εκ νέου στο μάτι του κυκλώνα και προσπαθεί και η ίδια να σκεφτεί λογικά και να πάρει τις αποστάσεις της.

Άπιστος 23/9

Αποκλειστικό: Τι φινάλε του Άπιστου

Δικαίωση είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει το φινάλε της σειράς «Άπιστος», αφού στο τέλος όλοι θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Η Ασιγιά την ηρεμία και την εκτίμηση που στερήθηκε, η Ντερίν θα βρει επιτέλους τη χαρά και ο Βολκάν θα τιμωρηθεί με την απόλυτη μοναξιά. Το TV24 σας παρουσιάζει καρέ-καρέ όλο το τελευταίο επεισόδιο.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μετά τον χωρισμό της με τον Αράς, η Ασιγιά αποφασίζει επιτέλους να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Το σχέδιό της είναι να «πουλήσει» έρωτα στον Βολκάν πως δήθεν τον θέλει ξανά πίσω και την Ντερίν να την οδηγήσει στην τρέλα. Ο Βολκάν αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει! Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά.

Άπιστος Βολκάν

Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και καταλαβαίνει πως δεν έχει μιλήσει στη γυναίκα του και έτσι εμφανίζεται απρόσκλητη. «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα», λέει στην Ντερίν, η οποία αρπάζει ένα μαχαίρι να της επιτεθεί, αλλά ο Βολκάν μπαίνει μπροστά να σώσει την Ασιγιά. Ο ίδιος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε».

Άπιστος Ασιγιά

Την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη. Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι όπου ζητάει από την Ντερίν να χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη», της ομολογεί και πάει να φύγει. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της.

Το τελευταίο επεισόδιο ξεκινάει 20 χρόνια μετά, με τον Αλί και η Ζεϊνέπ να βρίσκονται στον τάφο του Βολκάν και εκείνος να εξηγεί στην αδελφή του όσα έγιναν...

Πίσω στο σήμερα, η Ντερίν μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ από την παραδοχή του πως δεν την αγαπάει και πως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιούσε απλά για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει, σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα εμείς έπρεπε να πεθάνουμε και όχι ο Βολκάν! Όμως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει.

Η Ασιγιά, που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει στο μέρος εκείνο που είχαν πέσει από τον γκρεμό και οι δύο. Βρίσκει την Ντερίν στην άκρη του γκρεμού να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν θα την αγαπάει στα αλήθεια! «Η κόρη σου σε έχει ανάγκη», της θυμίζει η Ασιγιά και καταφέρνει να τη σώσει. Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο.

Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση, ενώ ο Ονούρ της αναφέρει: «Η Ντερίν είπε πως η Ασιγιά την έσωσε για δεύτερη φορά σ’ εκείνο το μέρος». Εκείνη στη συνέχεια πιάνει την Ασιγιά και της λέει: «Σ’ ευχαριστώ, Ασιγιά, που έσωσες την κόρη μου. Δεν σε είχα πιστέψει τότε...» και η Ασιγιά της απαντάει: «Ποτέ δεν με πιστέψατε! Ούτε με τον κύριο Χαλούκ. Παρόλο που ήσασταν εναντίον της σχέσης της με τον Βολκάν, δεν κάνατε όμως τίποτα για να αποτρέψετε όλο αυτό που έγινε! Τη δική μου την ευτυχία δεν τη σκέφτηκε κανένας σας». Την ίδια ώρα ο Βολκάν προφυλακίζεται καθώς η Ντερίν δεν είναι σε θέση να καταθέσει υπέρ του πως γνώριζε για την απόκτηση της ακίνητης περιουσίας του και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Γυρίζουν την πλάτη στον Βολκάν

Εναν μήνα μετά, η Ντερίν βγαίνει από το ψυχιατρείο και έχει έρθει και η Γκιονούλ για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε;», ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε ποτέ». Στη φυλακή η Ντεριά επισκέπτεται τον Βολκάν που έχει γίνει σκιά του εαυτού του. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς είμαι! Κανείς δεν έχει έρθει... Ούτε η Ασιγιά κι αυτό με πονάει πολύ! Τελευταία φορά που ήρθε ο Αλί δεν πήγε καλά η συνάντηση μεταξύ μας και μετά δεν εμφανίστηκε ξανά. Ολοι με εγκατέλειψαν», λέει με παράπονο.

Η Ντερίν πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε και η Ασιγιά της ζητάει να μεταβιβάζουν στη Ζεϊνέπ όσα παράνομα έγραψε ο Βολκάν στον Αλί. Η Τζερέν μαθαίνει πως περιμένει αγόρι αλλά αποφασίζει να φύγει στην Κωνσταντινούπολη καθώς δεν θέλει να βρίσκεται εκεί όπου ο Σελτζούκ θα δημιουργήσει οικογένεια με τη Νιλ.

Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ. Παράλληλα όλοι οι λογαριασμοί του είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει καθόλου χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ αγκαλιά. Τότε η Ντερίν τον πλησιάζει και του λέει:

«Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ και όχι γιατί είσαι αθώος. Και ήθελα να βγεις έξω, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα! Εκεί τουλάχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Επίσης να ξέρεις ότι σε απάτησα με τον Ονούρ! Και τώρα συγχαρητήρια, γιατί μόλις κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου». Ο Αλί δεν θέλει να τον δει και η Ασιγιά του επιτίθεται: «Είσαι απαράδεκτος! Μυαλό δεν έβαλες! Ποιος σε κάλεσε; Είσαι ανεπιθύμητος πια», του λέει και του αποκαλύπτει πως πούλησε το σπίτι της, μεταβίβασε όσα ήταν στο όνομα του Αλί στη Ζεϊνέπ, ενώ ο Αλί φύγει στο Λονδίνο και εκείνη θα μετακομίσει μαζί του. Στη συνέχεια τον πηγαίνει σ’ ένα σπίτι να μείνει και του αφήνει κρυφά χρήματα για το ενοίκιο.

3 μήνες μετά...

Ο Σελτζούκ με τη Νιλ περιμένουν κορίτσι, η Γκιονούλ έχει αγοράσει σκάφος και μαζί με την Τζαβιντάν κάνουν βόλτες στον Βόσπορο, ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στην Ντερίν, ενώ ο Βολκάν πάει στην παλιά γειτονιά και βλέπει το σπίτι όπου ζούσε με την Ασιγιά και κλαίει. Η Ασιγιά παίρνει το αεροπλάνο και πάει στο Λονδίνο να βρει τον γιο της!

Η τελευταία σκηνή

Η τελευταία σκηνή μάς πάει ξανά 20 χρόνια μετά, στον τάφο του Βολκάν. Ο Αλί έχει πει όλη την ιστορία στη Ζεϊνέπ. «Τον συγχώρεσες τον πατέρα μας;», ρωτάει εκείνη κι αυτός της απαντάει: «Τον συγχώρεσα γιατί κατάλαβα πως μόνο στον εαυτό του έκανε κακό». Στη συνέχεια οι δυο τους λένε πως θα πάνε στο σπίτι της Ντερίν για φαγητό όπου θα περιμένουν και την Ασιγιά με τη δική της οικογένεια...

Στο μεταξύ, δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει για τον Άπιστο, η Μελίς Σεζέν που υποδύεται την Ασιγια.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί αύριο (23/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ο Βολκάν κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί την Ντερίν - Σε κίνδυνο η ζωή του Μελίχ

Αποκλειστικό: Τεράστια ανατροπή στον Άπιστο - Η Ασιγιά θέλει πίσω τον Βολκάν