Από Ελένη Μήτση

Μια πολλά υποσχόμενη παραγωγή έκανε την πρεμιέρα της την Πέμπτη 22/9 στον ΑΝΤ1 με τη μίνι σειρά ''Σμύρνη μου αγαπημένη'' να συστήνεται με το πρώτο της συγκλονιστικό επεισόδιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ταινία, που έγινε σειρά 4 επεισοδίων εξιστορεί τα βασικά σημεία από της Μικρασιατική καταστροφής με τη φρίκη και τον ξεριζωμό να συγκλονίζουν τους τηλεθεατές. Οι χρήστες του twitter παραδέχτηκαν το κανάλι για το εγχείρημα αυτό, δίνοντας βέβαια όλα τα εύσημα στην αξεπέραστη Μιμή Ντενίση.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα της σειράς ''Σμύρνη μου αγαπημένη''

Τι θα παρακολουθήσουμε στη σειρά

Η ιστορία παρακολουθεί μια μεγάλη οικογένεια της Σμύρνης, τους Μπαλτατζήδες. Η Φιλιώ (Ντενίση), η μάνα και οικοδέσποινα, είναι μια γυναίκα… «σμυρνιά», κοσμοπολίτισσα, ευγενική αλλά και δραστήρια, στα σαλόνια αλλά και πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ο άντρας της (Κακούρης) είναι Βενιζελικός παθιασμένος, ο αδελφός του (Κατσούλης) επιφυλακτικός με τη Μεγάλη Ιδέα, η κόρη της (Παντούση) ερωτευμένη με Άγγλο αξιωματούχο στην πόλη, η υπηρέτρια Ζαχαρούλα (Γερονικολού) ερωτευμένη με το γιο της οικογένειας, η φίλη Τακουΐ (Κουλίεβα) προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της ζωής της. Στο σπίτι ζει κι ο Χαλίλ (Μπουράκ Χακί), ο οδηγός, με τον πατέρα του (σύντροφος, αυτός, από δεκαετίες του πατριάρχη του σογιού, Πολύκαρπου), ο οποίος, γεροδεμένος κι όμορφος Χαλίλ, έχει μεγαλώσει με τη Φιλιώ και δεν κρύβει την αγάπη του για εκείνη. Και κανείς τους δεν ξέρει τι τους περιμένει (το ξέρουμε, όμως, εμείς, άρα τραγική ειρωνεία).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του ''Σάσμου'' - Τι συνέβη;.

Πάνω που πήγε να πάρει φόρα ο Alpha - ''Τρέμουν'' στο κανάλι με την αλλαγή της τελευταίας στιγμής