Από Στέλλα Μούτσιου

Λίγο πριν την σειρά "Αυτή η Νύχτα Μένει", η οποία θα έρθει στις οθόνες μας πολύ σύντομα, όπως αποκάλυψε η Νικολέττα Καρρά, το "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" έχει πρεμιέρα την Παρασκευή 22/9 στον ALPHA και έφτασε η στιγμή που τα ζευγάρια που έχουμε αγαπήσει εδώ και 9 σεζόν θα μας ξεσηκώσουν και θα προκαλέσουν άφθονο γέλιο στο κοινό τους. Συντονιστείτε, λοιπόν, στις 20:00 το βράδυ!

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου

Άγγελος και Βέλη προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μ’ ένα μωρό μέσα στο σπίτι, αλλά οι συμπεθέρες (Γιάννα Ζιάννη, Ευαγγελία Μουμούρη) δεν τους αφήνουν σε ησυχία.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα
Facebook / Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Το φθινόπωρο βρίσκει το λαμόγιο ξάδελφο Βαγγέλη Στρατέλη (Κώστας Μπάρας), μπαστακωμένο ακόμη στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας και τους δυο τους, να μην ξέρουν πώς να τον ξεφορτωθούν…

Η απρόσμενη συνάντηση του Ηλία με τον νέο ενοικιαστή (Σταύρος Μαρκάλας), του επιβεβαιώνει ότι η Καίτη για άλλη μια φορά έκανε του κεφαλιού της. Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά…

Ο Χάρης (Άγγελος Ανδριόπουλος) ετοιμάζει μια έκπληξη στην Σοφία. Αλλά όταν μαθαίνει ο Μπάμπης τι έκπληξη είναι αυτή, όλα καταρρέουν…

Στο επεισόδιο της Κυριακής 25/9

Το μωρό υποφέρει από κολικούς αλλά ο Άγγελος και η Βέλη έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα καλέσουν ξανά τις μανάδες τους και θα βρουν μόνοι τους τη λύση…

Έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ του Μηνά και της Βούλας, καθώς εκείνος προσπαθεί να απομακρύνει τον Βαγγέλη από την Μπέμπα, ενώ εκείνη, ακόμη και να τους παντρέψει αν γίνεται…

Ηλίας και Καίτη καλούν σε τραπέζι τον Παπαναστάση (Θανάσης Κουρλαμπάς), με σκοπό να μάθουν αν ετοιμάζει τη μετάθεση του Ηλία. Όμως, λογαριάζουν χωρίς… τη Μένη.

Η Ξένια, επηρεασμένη από την πρόταση γάμου που έκανε ο Χάρης στη Σοφία, παραπονιέται στον Μπάμπη ότι η σχέση τους δεν έχει καθόλου ρομαντισμό και μαγεία. Εκείνος μπαίνει στη διαδικασία να της αποδείξει το αντίθετο.

Το spoiler του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την 10η σεζόν

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το πρωί της Τρίτης (26/7) μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δέκατη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», δίνοντας ένα δυνατό spoiler για τον χαρακτήρα του.

Ο ALPHA επενδύει σε μεγάλο βαθμό στη μυθοπλασία και μάλιστα, πέρα από τη Μουρμούρα, του χρόνου θα ξεκινήσει στο κανάλι και η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

«Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί η ρήξη θα πάει για 15 επεισόδια και δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί», είπε αρχικά σχετικά με το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, είπε: «Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου καλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από όσα βλέπουμε εμείς.

Οι υπερεξουσίες δεν θέλουν ικανούς πολιτικούς αλλά υπαλλήλους. Το όραμα του πολιτικού δεν μπορεί να ανθίσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει. Όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, ο άνθρωπος δεν υπάρχει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγές στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που μπαίνει στη σειρά

«Το αποφεύγω, γιατί...» - Η "Βούλα" της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα αποκάλυψε γιατί δεν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση