Από Πέννυ Μαστοράκου

Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι για όσα θα ακολουθήσουν στην αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha, Σασμός, καθώς αν όλα τα spoiler επιβεβαιωθούν, όπως συμβαίνει συνήθως, τότε κρατηθείτε για την απόλυτη ανατροπή! Μετά την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό, επικρατεί ταραχή, καθώς θεωρούνταν νεκρός, μιας και πολλοί γνωρίζουν ότι δεν γύρισε με καλούς σκοπούς, αλλά για να πάρει εκδίκηση!

Η Καλλιόπη μέσα από τα κάγκελα της φυλακής, θορυβείτε από την είδηση αυτή, καθώς ξέρει πως πρώτος στόχος του θα είναι τα παιδιά της, οι μόνοι απόγονοι, που γνωρίζει μέχρι στιγμής, των Σταματάκηδων. Έλα όμως που πληροφορίες θέλουν την Βασιλική (την οποία δόξασε το Twitter για την ερμηνεία της) έγκυο από τον Μαθιό, και τότε η ιστορία θα πάρει μία τελείως διαφορετική τροπή...

Έγκυος η Βασιλική στον Σασμό

Μετά την απόλυτη καταστροφή του γάμου τους, ο κόσμος της Βασιλικής διαλύεται, και είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Η ζωή της, από την γνωριμία της με τον Μαθιό, την ζωή και την δολοφονία του Στεφανή μέχρι και την φυλάκιση του πρώτου, περνάει σαν ταινία από μπροστά της και καταρρέει, καθώς δεν μπορεί να βρει ίχνος ευτυχίας.

Έγκυος η Βασιλική από τον δολοφόνο του άντρα της;
Instagram - Σασμός

Όπως θα δούμε στην συνέχεια, ο Μαθιός της ορκίζεται σε ότι έχει και δεν έχει πως δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία του Άγγελου, που είναι πράγματι και η αλήθεια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε τεράστιο δίλλημα σχετικά με το αν τον πιστεύει την ώρα που γνωρίζει ή θα μάθει στην συνέχεια πως περιμένει το παιδί του! Αν επιβεβαιωθούν λοιπόν οι φήμες, ετοιμαστείτε για την θύελλα που θα ξεσπάσει...

Τι θα δούμε σήμερα 22/9 στην σειρά

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται όλοι όσοι ήταν παρευρισκόμενοι στην κηδεία του Άγγελου, καθώς δεν πίστευαν στα μάτια τους με το πρόσωπο που έβλεπαν μπροστά τους. Ο "πνιγμένος" Παύλος Βρουλάκης, ξάδερφος του Μάρκου, επέστρεψε στους ζωντανούς (ξεσάλωσε το Twiiter με την είσοδό του στη σειρά) και στο Σασμό, φέρνοντας μαζί του μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν τους πάντες, αλλά και εκδίκηση για το αίμα της οικογένειάς του.

Όλοι γνωρίζουν, και κυρίως τα άτομα που γνώριζαν πως είναι ζωντανός, πως η επιστροφή αυτή μόνο για καλό δεν είναι και πως θα γυρέψει την οικογένεια των Σταματάκηδων με την πρώτη ευκαιρία!

Επεισόδιο 04 - Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, μια επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος, και η εικόνα της γιαγιάς, για να τον σταματήσουν; Οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια. Σε κατάσταση πανικού, θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανόλη, πριν πάει να καταθέσει στην αστυνομία.

Σασμός Αργυρώ

Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο, και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου αμφιβολίες για τον γάμο του. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μίας μάρτυρος από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα

Αποκλειστικό «Σασμός»: Σε κίνδυνο η ζωή του Αστέρη - Ένα βήμα πριν τον θάνατο