Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι γεγονός, πως μετά το Νησί, την σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει η συνέχεια του, με την πολυαναμενόμενη σειρά Μία νύχτα του Αυγούστου, που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, μέσα από ένα δράμα 14 επεισοδίων.

Με εντατικούς ρυθμούς λοιπόν συνεχίζονται τα γυρίσματα, και η ιστορία της υπόθεσης βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, με πολλούς άλλους γνωστούς, καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, ενώ η πρεμιέρα είναι πιο κοντά από ότι περίμενες.

Στα γυρίσματα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά και πολλούς άλλους γνωστούς, καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές.

 Πλησιάζει η μεγάλη μέρα για την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η νέα δραματική σειρά 14 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, που θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00, μας διηγείται τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας, τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά της, τις φυλακές κάθε είδους που χτίζει ο άνθρωπος γύρω του, αλλά και την ανάγκη για λύτρωση, ελπίδα, αγάπη, που αναπόφευκτα γεννιέται πάντα μέσα από τα χαλάσματα.

Στα γυρίσματα του «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η δράση από την Κρήτη και την περιοχή της Ελούντας, μεταφέρεται σε διάφορα σημεία του Πειραιά και της Αθήνας, ανάμεσα σε αυτά το λιμάνι, η Τρούμπα, το Μεταξουργείο, η Σαλαμίνα, τα οποία αναδίδουν μοναδικά της ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’60, όπου μας μεταφέρει η ιστορία.

«Ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του...»

Έχουν πάρει φωτιά οι πρεμιέρες στα κανάλια, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για να δει όλη την γκάμα των μυθοπλασιών που πρόκειται να δούμε φέτος στις τηλεοράσεις μας. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την επιστροφή της σειράς φαινόμενο, «Νησί», ως «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικώριας Χίσλοπ, οι ηθοποιοί μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ για αυτό το βήμα.

«Νιώθω περήφανη και τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο», είπε η Μαρία Καβογιάννη, με τον Γιάννη Στανκογλου να συμπληρώνει «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτό που γίνεται. Θα είναι μια εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι πολύ συγκινημένη σε ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του, την σειρά που ετοιμάζουμε», είπε επίσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία νύχτα του Αυγούστου: Σκηνές που ''κόβουν'' την ανάσα στο νέο trailer της σειράς

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες - Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου από το «Νησί 2»