Από Ελένη Μήτση

Η ΕΡΤ1 από τις αρχές του Οκτώβρη θα έχει στα χέρια της ένα πολύ δυνατό χαρτί, αφού η αγαπημένη σειρά ''Το νησί'', που είχε κάνει αίσθηση στο Mega επιστρέφει στο κρατικό κανάλι με τον τίτλο ''Μια νύχτα του Αυγούστου''.

Τόσο το casting όσο και τα πρώτα πλάνα από το 2ο επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε ''κόβουν'' την ανάσα, με τον Γιάννη Στάνκογλου να έχει πάρα πάρα πολύ σοβαρά το νέο ρόλο του (δείτε εδώ φωτογραφία από τα γυρίσματα). Για πολλούς λοιπόν, ''Το νησί 2'' θα είναι ακόμη πιο καθηλωτικό από το πρώτο και όλοι περιμένουν την έναρξη του, το φθινόπωρο.

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τη σειρά ''Μια νύχτα του Αυγούστου''

Η υπόθεση του «Μία Νύχτα του Αυγούστου»

25 Αυγούστου 1957: Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί. Η Άννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία.

ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ

Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Άννας ο Αντρέας, ο εραστής της ο Μανόλης… Πώς θα αντιμετωπίσουν το στίγμα και το σκάνδαλο. Πώς θα χτίσουν ένα μέλλον πάνω στα ερείπια του παρελθόντος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στον αστερισμό της μυθοπλασίας - Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Καθηλωτικό το trailer της νέας σειράς της ΕΡΤ