Από Στέλλα Μούτσιου

Η σειρά "Μία Νύχτα του Αυγούστου" ανήκει στα 16 σίριαλ που έρχονται αυτή την σεζόν και το περιεχόμενό τους σχετίζεται με την μυθοπλασία. Ήδη το κοινό είχε αποκτήσει μία ιδέα για το τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μέσω του τρέιλερ, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα πότε θα πραγματοποιούνταν η πρώτη προβολή.

Η ΕΡΤ1, λοιπόν, αποφάσισε να μην αφήσει άλλο το μυστήριο να βασανίζει τους τηλεθεατές και έτσι ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ.

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας της σειράς "Μία Νύχτα του Αυγούστου"

Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά

Έχουν πάρει φωτιά οι πρεμιέρες στα κανάλια, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για να δει όλη την γκάμα των μυθοπλασιών που πρόκειται να δούμε φέτος στις τηλεοράσεις μας. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την επιστροφή της σειράς φαινόμενο, «Νησί»,ως «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικώριας Χίσλοπ, οι ηθοποιοί μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ για αυτό το βήμα.

«Νιώθω περήφανη και τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο», είπε η Μαρία Καβογιάννη, με τον Γιάννη Στανκογλου να συμπληρώνει «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτό που γίνεται. Θα είναι μια εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι πολύ συγκινημένη σε ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του, την σειρά που ετοιμάζουμε», είπε επίσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία νύχτα του Αυγούστου: Στα backstage της νέας σειράς της ΕΡΤ - Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Μάχη ανάμεσα σε Mega, ΕΡΤ και Open