Από Πέννυ Μαστοράκου

Η έλευση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στο αρχοντικό, σημαίνει την δική τους σωτηρία καθώς ξέφυγαν από το παρελθόν τους - ή έτσι νομίζουν μέχρι στιγμής - αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν με τον ίδιο τρόπο, καθώς το ζευγάρι χωρίς να το ξέρει, έχει δημιουργήσει άθελά του εχθρούς (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Αντώνης Καρυστινός για το ρόλο του).

Στη δραματική σειρά Έρωτας Φυγάς, για ακόμη μία μέρα έχει ένα επεισόδιο τόσο συγκλονιστικό, που σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε! Νέα πρόσωπα βλέπουμε και νέες καταστάσεις δημιουργούνται, περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα.

Μην χάσετε σήμερα 21/9 το επεισόδιο του Έρωτα Φυγά

Τετάρτη 21/9 - Η Μαργέτα (Πέμη Ζούνη) ενδιαφέρεται για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο και παίρνει την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό, στην κουζίνα και στο σερβίρισμα. Ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι ο Μάρκος ξέρει από μηχανές και τον παίρνει οδηγό του.

Ο Στρατής και η γυναίκα του η Γεωργία (Μαριάννα Πολυχρονίδη) γίνονται έξαλλοι με τα προνόμια που κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος τόσο γρήγορα και σχεδιάζουν την εξόντωσή τους. Η Μαργέτα ετοιμάζει γάμο για τα ζευγάρια που δουλεύουν στο κτήμα, αλλά ένα τρομερό συμβάν θ’ αλλάξει τις ισορροπίες. Ποιος θα σώσει την γιαγιά Αθηνά από βέβαιο πνιγμό;

«Έχω φάει την περιουσία μου...» - Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Μαρία Κωνσταντάκη, βρέθηκε στο πλατό του Open Weekend και μίλησε αναλυτικά για τον χαρακτήρα της στο έργο και για την υπόθεση.

Εξήγησε τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα και αν ασχολείται με τον μεγάλο έρωτα που διαδραματίζεται κατα κύριο λόγο.

«Είναι μία σειρά εποχής. Διαδραματίζεται στην Ελλάδα του '50. Το '50 είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για την Ελλάδα», ανέφερε σχετικά με το σίριαλ και εξήγησε πως πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

«Δεν με απασχολούν τόσο πολύ αυτά τα ερωτικά. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο το οικονομικά. Εγώ είμαι εμπόρισσα. Είμαι στην οικογένεια Δεμερτζή. Έχω φάει την περιουσία μου, γιατί είμαι και πολύ λουσού και ξοδεύω αριστερά και δεξιά», είπε όσον αφορά τον δικό της ρόλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: Μοναδικοί ρόλοι - Οι 15 ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη νέα σειρά του Open

Έρωτας Φυγάς: Τα πάθη ξυπνούν στην νέα σειρά του Open