Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο «Έρωτας φυγάς», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του OPEN, έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 και σε έναν μοιραίο έρωτα.

Πρόκειται για μια παραγωγή εποχής με δυνατή πλοκή, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές που μιλάει για έναν μυθιστοριογραφικό έρωτα απ’ αυτούς που αξίζει κανείς να τους ζει και αν δεν τολμά, αξίζει τουλάχιστον να τους δει.

Τη σκηνοθεσία υπογραφεί ο Βασίλης Τσελεμέγκος σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη. Η διασκευή σεναρίου είναι της Ρένας Ρίγγα και η επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου. H σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα).

Το καστ πρωταγωνιστών που δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν, βιώνουν δυνατές συγκινήσεις κι έντονες στιγμές, αποτελείται από τους Πέμη Ζούνη, Αντώνη Καρυστινό, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρο Σβήγκο, Σταύρο Ζαλμά, Εφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμο Γεννατά, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστα Κάππα, Κώστα Καζανά, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα. Η σειρά αποτελεί διασκευή της τουρκικής σειράς «Bir Zamanlar Cukurova (μετ: Κάποτε στην Τσουκούροβα)», που στη διεθνή αγορά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Bitter Lands».

To νέο trailer της σειράς «Έρωτας Φυγάς»

Η ιστορία της σειράς «Έρωτας Φυγάς»

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Έρωτας Φυγάς γυρίσματα

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσονας Δεμερτζής, ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Οταν τα όνειρα γκρεμίζονται και οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Το μέλλον της Μαρίνας και του Αντώνη στη β' σεζόν

Άπιστος: Από το πάθος στην απόλυτη καταστροφή - Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς