Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος είναι δύσκολη. Κανείς δεν είναι αθώος και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το TV24 σας παρουσιάζει τους χαρακτήρες της νέας σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, που φιλοδοξεί να σας καθηλώσει.

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Την αναζήτηση στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ξεκινά μια πλειάδα ηθοποιών και σας παρουσιάζουμε τους ρόλους που υποδύονται (δείτε εδώ ποιος πολιτικός θα κάνει guest στη σειρά).

Οι χαρακτήρες της σειράς «Παγιδευμένοι»

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΚΕΤΟΥ

Παγιδευμένοι Οικογένεια Μαρκέτου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εισαγγελέας. Η δικαιοσύνη, το καθήκον και η ηθική είναι γι’ αυτόν πάνω απ’ όλα. Οταν ο αδελφός του κρίνεται ύποπτος για φόνο και ο ίδιος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη δικηγόρο Αννα Ροδίτη, πολλά από τα στιβαρά «πιστεύω» του θα ανατραπούν.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πατέρας του Δημήτρη και διοικητής της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Ειλικρινής, με βαθιά αίσθηση του καθήκοντος και αυστηρών αρχών. Δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει μια σχέση αγάπης με τον μικρότερο γιο του, Θοδωρή, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς σε μπελάδες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρη. Ευαίσθητος, πληγωμένος, αντιδραστικός. Προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του πατέρα του με παραβατική συμπεριφορά. Από τότε που πέθανε η μητέρα του, κλείστηκε ακόμη περισσότερο στον εαυτό του. Τώρα, οι σχέσεις με την οικογένειά του θα δοκιμαστούν περισσότερο από ποτέ.

ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΕΤΟΥ - ΕΒΕΛΙΝΑ ΓΟΥΡΝΑ

Η 8χρονη αδελφή του Δημήτρη και η αδυναμία όλων. Επειδή μεγάλωσε χωρίς μητέρα, ο πατέρας και τα αδέλφια της κάνουν τα πάντα ώστε να μην αισθανθεί την απουσία της.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Από μικρός έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να ελέγχει τον υπόκοσμο της περιοχής.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ

Αστυνόμος Α’ στη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών Πειραιά, υφιστάμενος του Σπύρου Μαρκέτου και κολλητός φίλος του Δημήτρη. Εξυπνος, καλός, τρυφερός, συναισθηματικός και με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Ο Ανδρέας, εκτός από φίλος, είναι ο καλύτερος και πολυτιμότερος συνεργάτης του Δημήτρη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Οικογένεια Ροδίτου Παγιδευνένοι

ΑΝΝΑ ΡΟΔΙΤΗ - ΜΑΡΘΑ ΛΑΜΠΙΡΗ-ΦΕΝΤΟΡΟΥΦ

Μάχιμη δικηγόρος. Εξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους. Δεν θέλει ποτέ να δείχνει αδύναμη. Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται.

ΚΟΣΜΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πατέρας της Αννας. Περήφανος, συντηρητικός, με αυστηρές ηθικές αρχές και οικογενειακές αξίες. Ηταν καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, αλλά κατηγορήθηκε άδικα για λαθρεμπόριο και φυλακίστηκε έξι χρόνια. Δεν χαρίζεται στις κόρες του. Τώρα, ήρθε η ώρα που θα πληρώσει τα λάθη του με τον χειρότερο τρόπο…

ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΔΙΤΗ - ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Η μητέρα της Αννας. Είναι νοικοκυρά. Αν και φαίνεται παθητικός χαρακτήρας, στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα χειριστική και σκληρή. Εχει τρεις κόρες. Η ζωή θα της δείξει τα λάθη της.

ΜΥΡΤΩ ΡΟΔΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ ΡΟΔΙΤΟΥ

Η μικρότερη αδελφή της Αννας, η οποία είναι φοιτήτρια. Ναζιάρα, γλυκιά, αξιαγάπητη. Της αρέσουν τα ακριβά ρούχα, και η «μεγάλη ζωή». Εχει πάρει σκοτεινά μονοπάτια.

ΧΡΥΣΑ ΡΟΔΙΤΗ - ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΑΖΗ

Η μεγαλύτερη αδελφή της Αννας. Αβουλη, καταθλιπτική, νιώθει συνέχεια αδικημένη και κατώτερη από την Αννα. Παντρεμένη από πολύ μικρή με τον Νίκο, έχουν μία κόρη, τη Λίνα. Είχαν και έναν γιο, τον οποίο έχασαν όταν ήταν τεσσάρων ετών.

ΝΙΚΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ - ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

Ο άνδρας της Χρύσας. Τραπεζικός υπάλληλος, γοητευτικός, εγωιστής, αλλά και αδύναμος χαρακτήρας, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε έναν γάμο που έχει πια τελειώσει. Καλός πατέρας, τυπικός σύζυγος, έχει όνειρα για μια πιο ανάλαφρη ζωή.

ΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ - ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΕΛΕΚΑ

Κόρη της Χρύσας και του Νίκου. Είναι άριστη μαθήτρια, πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και έχει, ήδη, κερδίσει πανελλήνια μετάλλια. Η βαθιά θλίψη για την απώλεια του αδελφού της καθορίζει τη συχνά ακραία συμπεριφορά της. Και αυτό είναι κάτι που θα πληρώσει…

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΥΡΙΔΗ

Παγιδευμένοι Κουρής Ράδου

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ - ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΡΗΣ

Εισαγγελέας στην Εισαγγελία Πειραιά μαζί με τον Δημήτρη. Ψυχρός, τυπικός, φιλόδοξος και κλειστός χαρακτήρας. Με τον Δημήτρη είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια. Είναι θυμωμένος, γιατί ο Δημήτρης διέλυσε τον αρραβώνα του με την αδελφή του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ - ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΡΑΔΟΥ

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη. Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Οργανωτική, καθώς πρέπει, χαμηλών τόνων. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΤΖΗ

Παγιδευμένοι οικογένεια Χατζή

ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ

Ο Αλέκος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας τεράστιας δικηγορικής εταιρείας. Φιλόδοξος, άπληστος, εκδικητικός, βαθιά ανήθικος. Εχει μια έντονα συγκρουσιακή και ανταγωνιστική σχέση με τον γιο του Αγγελο, επίσης δικηγόρο.

ΥΒΟΝΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ-ΧΑΤΖΗ - ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

Η σύζυγος του Αλέκου και μητέρα του Αγγελου. Κομψή, ψυχρή, μια γυναίκα καταπιεσμένη, χωρίς χαρά και χωρίς όνειρα. Ο πόνος που θα νιώσει θα την κάνει να δει το πραγματικό πρόσωπο του άντρα της και να σπάσει μια για πάντα τα δεσμά της.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Είναι ο καλύτερος φίλος της Αννας, δικηγόρος, συνεργάτης της και πρώην συμφοιτητής της. Γιος του μεγαλοδικηγόρου Αλέκου Χατζή, με τον οποίο βρίσκονται συνέχεια σε κόντρα.

ΚΛΕΙΩ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ - ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ

Η μικρότερη αδελφή της Υβόννης. Δυναμική, έξυπνη, έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο στα Γιάννενα. Εκ διαμέτρου αντίθετη ως χαρακτήρας με την αδελφή της, με την οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει καμία επαφή. Δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια της όταν πρόκειται να κερδίσει μία υπόθεση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Οι μέρες και οι ώρες προβολής

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Παγιδευμένοι»