Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) και ήδη από το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, το κοινό ξετρελάθηκε με την εμφάνιση του Διονύση Παπανδρέου και της Ιφιγένειας Τζόλα.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε συγκεκριμένα τον γάμο του Μάνου με τη Μαρίνα. Όλη η Μάνη έφτασε στην εκκλησία, ωστόσο η προσοχή όλων έπεσε πάνω στην «Βασιλική» και τον «Φίλιππο». Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που δεν είναι σίγουρο αν είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, ήταν άκρως εντυπωσιακό στην τελετή και γρήγορα έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter.

Ξετρελαμένο το κοινό με την εμφάνιση της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου στη Γη της Ελιάς

Οι δύο ηθοποιοί, μέσα από τους ρόλους τους και τη ρομαντική τους ιστορία έχουν καταφέρει να αναδειχθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού ενώ και οι ίδιοι δείχνουν να απολαμβάνουν την απήχηση που έχουν στο κοινό.

Τζόλα Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Τι είχε πει για το μεταξύ τους ο Διονύσης Παπανδρέου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χθεσινές πρεμιέρες 19/9: Οι μεγάλοι κερδισμένοι και οι απίστευτα χαμένοι - Ποια κανάλια πάτωσαν από το πουθενά

Γη της Ελιάς (20/9): Η Μαργαρίτα εντοπίζει το πτώμα του Ανέστη - Σε απόγνωση η Ευτυχία