Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'' έκανε την πρεμιέρα της την Δευτέρα 19/9 με το κοινό να δίνει το ραντεβού στο νέο πρόγραμμα του καναλιού, μιας και είχαν ακουστεί πολλά για την επιτυχία του ίδιου έργου στο εξωτερικό (δείτε εδώ τα νούμερα του πρώτου επεισοδίου).

Την Τρίτη 20/9 ακολουθεί το δεύτερο επεισόδιο, αφού πήραμε μια πρώτη γεύση. Μάλιστα μέσα από το sneak preview που κυκλοφόρησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε γνωστό ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από τις φυλακές με τους νομικούς Άννα και Δημήτρη, που θα μας απασχολήσουν πολύ.

Το sneak preview για επεισόδιο της Τρίτης 20/9 στους ''Παγιδευμένους''

Όλα όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς (20/9)

Η σειρά «Παγιδευμένοι» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 στον ΑΝΤ1 προκαλώντας πολύ θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Απόψε 20/9, η σειρά επιστρέφει με ένα ακόμα επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης. Ο Σπύρος Μαρκέτας, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και διοικητής της Αστυνομίας θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης που έχει αναλάβει την υπόθεση αποφασίζει να κρατήσει τον Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μια προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Παγιδευμένοι νέο επεισόδιο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου έχετε εξάψει την...» - Πήρε ''φωτιά'' το twitter με τον Λεβετογιάννη στη πρεμιέρα των ''Παγιδευμένων''

Παγιδευμένοι: Το ελληνικό "Έτερος εγώ" κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9 στον ΑΝΤ1 - Τα πρώτα επεισόδια