Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που οι υπόλοιπες σειρές, έκαναν την πρεμιέρα τους το βράδυ της Δευτέρας 19/9, άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι για τις νέες τους σεζόν. Τα Καλύτερά μας χρόνια κάνουν την διαφορά, και την Τρίτη 20/9 έρχονται με νέο επεισόδιο για την τρίτη χρονιά της σειράς!

Οι ήρωες μας μεταφέρονται στο καλοκαίρι του 1978, και πιο συγκεκριμένα στην έναρξη του 25ου Μουντιάλ, όπου οι ρυθμοί χτυπάνε για αυτό το γεγονός, την ώρα που έρωτες ανθίζουν στην γειτονιά, αλλά και καταστάσεις έρχονται να ανησυχήσουν ορισμένους ήρωές μας.

Όσα θα δούμε απόψε στα Καλύτερά μας χρόνια

Επεισόδιο 40ό: Η επικείμενη έναρξη του 25ου Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1978, έχει ήδη ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά και οι ήρωες ζουν στους ρυθμούς του. Ο Δημήτρης εξοπλίζει την καφετέρια για τις «μεγάλες» βραδιές, ο Στέλιος ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας, ο Αντώνης αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία.

Μέσα σ’ αυτό το θερμό κλίμα, η Ελπίδα έρχεται πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ ο Λούης και ο Άγγελος ξεκινούν νέες άδοξες καλοκαιρινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανανεώσουν τις γνωριμίες τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι υπόσχεται ανατροπές και εξελίξεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Αναμπουμπούλα'' για τα ''Καλύτερα μας χρόνια'' - Αναβάλλεται η πρεμιέρα της σειράς

Άσχημα τα νέα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι»