Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η καθημερινή τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος, έχει αλλάξει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού λόγω των σειρών που κάνουν πρεμιέρα (δείτε εδώ ποιες θα είναι αυτές), και έχει μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο σήμερα (19/9) δεν θα προβληθεί καθόλου.

Γιατί βρέθηκε εκτός προγράμματος ΣΚΑΪ ο Άπιστος

Αυτό συμβαίνει καθώς το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ προσαρμόζεται προκειμένου να καλύψει λεπτό προς λεπτό την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Από το πρωί της Δευτέρας στις εκπομπές και τα δελτία του σταθμού και στις 3 το μεσημέρι με έκτακτη εκπομπή η Σία Κοσιώνη με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, ανταποκριτές και απεσταλμένους στο Λονδίνο και καλεσμένους δημοσιογράφους και ιστορικούς στο στούντιο καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια την ιστορική τελετή.

Το κανάλι του Φαλήρου δεν θέλει με τίποτα να βγάλει από το πρόγραμμα τις σειρές που κάνουν πρεμιέρα, επομένως ο Άπιστος μένει εκτός για μία μέρα και θα επιστρέψει αύριο (20/9) στις 17:00.

Άπιστος εκτός προγράμματος

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Άπιστου

Η Ασιγιά προσπαθεί να φέρει κοντά τον Αλί με τον Αράς, αλλά ο Βολκάν έχει άλλα σχέδια γι' αυτή τη συμφιλίωση. Η Ντερίν χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει πίσω τα λεφτά από τον εκβιασμό. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς κι ελπίδας, η Μπαχάρ και ο Μελίχ ανακαλύπτουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν. Μία ακόμα απρόσμενη πρόταση έρχεται να χαροποιήσει κάποιους και να προβληματίσει κάποιους άλλους.

Τελικά, ποια πλευρά θα επικρατήσει; Ο Αράς βρίσκεται για άλλη μία φορά ενώπιος του παρελθόντος του κι ενώ βιώνει την πιο σημαντική οικογενειακή στιγμή του, κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε. Η Ντερίν έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της και η ζωή της βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μελίς Σεζέν: Πόσα λεφτά παίρνει η πρωταγωνίστρια "Ντερίν" από την σειρά Άπιστος

Αποκλειστικό «Άπιστος»: "Τρελαίνεται" αλλά δικαιώνεται - Αυτό είναι το τέλος της Ντερίν