Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στην Elif αναμένεται να είναι καταιγιστικές για άλλη μια φορά, αφού είδαμε την Χουμεϊρά να τα λέει "έξω από τα δόντια" στην Κιγιμέτ, στο επεισόδια της Τρίτης 20/9 η δεύτερη θα αντιδράσει σε όλη αυτή τη συμπεριφορά...

Οι εξελίξεις στην Εlif για την Τρίτη 20/9

Η Χουμεϊρά αποκαλύπτει στην Μελέκ όλα όσα έμαθε για την Κιγιμέτ. Της λέει πως μια γυναίκα της είπε πως έχει έναν γιο, του οποίου το όνομα αρχίζει από το γράμμα “Μ”.

Η Χουμεϊρά θα διώξει την Κιγιμέτ από το σπίτι. Μάλιστα θα μαζέψει τα πράγματά της υπό την επίβλεψη της Γκιουλσουμ. Έτσι λοιπόν, έξαλλη αλλά και απελπισμένη εκείνη εγκαταλείπει την έπαυλη. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μαχίρ όμως εκείνος δεν απαντά στα τηλέφωνα.

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ καυγαδίζουν και η Λέμαν δείχνει να το απολαμβάνει. Ο Εμιρχάν παρακολουθεί τον τσακωμό τους φοβισμένος. Μόλις εκείνοι συνειδητοποιούν πως το παιδί τους βλέπει αμέσως σταματούν και προσπαθούν να τον πείσουν πως δεν συμβαίνει κάτι κακό.

Η Λέμαν εξοργίζεται με την Ζουλιντέ, καθώς πιστεύει πως “παίζει” με τον γιο της και τον πληγώνει. Στόχος της είναι να την ξεφορτωθεί κι έτσι της φέρεται άσχημα. Δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει η Ζουλιντέ.

Η Λέμαν καθώς κοιτάζει από το παράθυρο, ξάφνου βλέπει τον Τουράν. Έχει έρθει για να της κάνει μια πρόταση. Της τάζει να πάρει πίσω το κατάστημα της, αρκεί να ξεφορτωθεί την Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Αν και η ίδια δεν συμπαθεί κανέναν από τους δυο, απορρίπτει την πρόταση της καθώς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Τουφάν.

Στην έπαυλη έχει στηθεί ένα “πανηγύρι” από την Χουμεϊρά και την Μελέκ για να γιορτάσουν την αποχώρηση της Κιγιμέτ…

Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 21/9

Ανάμεσα στον Σαφάκ και την Ζουλιντέ υπάρχει “πάγος”, δεν μιλούν μεταξύ τους σχεδόν καθόλου κι αυτό είναι κάτι που κάνει χαρούμενη την Λέμαν. Όμως σύντομα ο Σαφάκ αλλάζει στάση για το καλό της οικογένεια του και ιδιαίτερα για τον Εμιρχάν.

Η Κιγιμέτ κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην έπαυλη. Εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Ματσιντέ και στήνει μια ιστορία. Η Χουμεϊρά αυτή τη φορά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Κιγιμέτ, αλλά και την οικογένεια της, τον αδερφό της και την μάνα της. Όμως είναι αποφασισμένη να βάλει φρένο στην Κιγιμέτ. Βέβαια εκείνη ήρθε με σκοπό να κερδίσει…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Η Κιγιμέτ αλλάζει τακτική - Η Μελέκ και η Χουμέιρα προσπαθούν να την ξεσκεπάσουν

Elif: Η Μελέκ ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό από το παρελθόν της Κιγιμέτ - Έχει έναν...

TAGS