Από Στέλλα Μούτσιου

Με άλλο ένα επεισόδιο επιστρέφει η Elif στο κανάλι του STAR, το πρωί της Πέμπτης 15/9 και όσα θα συμβούν θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές περισσότερο από ποτέ. Μετά από την Ζουλιντέ, η οποία θέλει να καταδώσει τον Τουφάν, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κιγιμέτ, η οποία ακούει την συζήτηση της Μελέκ με την Χουμέιρα και προσπαθεί να συμμορφωθεί για να μην την καταλάβουν.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Πέμπτη 15/9

Επεισόδιο 1142

Η Xουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις στην Κιγιμέτ για να μάθει αν λέει ψέματα. Η Χουμέιρα γίνεται πιο καχύποπτη με τη θεία της. Η Χουμέιρα και η Μελέκ κρατούν αυτή την υπόθεση ως μυστική μεταξύ τους. Προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ψέματα της Κιγιμέτ. Η Μελέκ λέει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Mατσιντέ για να τη δηλητηριάσει. Και αυτή είναι ο λόγος που η Μελέκ μπήκε στη φυλακή.

Η Χουμέιρα την πιστεύει και αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Χουμέιρα μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Mελέκ και τη Χουμεϊρά.

Elif Κιγιμέτ

Φοβάται και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με ευγένεια και χαρά. Προσκαλεί τον Λεβέντ για δείπνο και εκεί επαινεί τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την κατάσταση καθώς είναι καχύποπτη μαζί της και την ανησυχεί το γεγονός ότι η Κιγιμέτ δεν συμπεριφέρεται, όπως συνηθίζει. Ο Κερέμ νοσταλγεί ακόμα την Ασλί.

Το τέλος της Ζουλιντέ και του Τουφάν

Η Λεμάν συμμαχεί και πάλι με τον Τουφάν προκειμένου να χωρίσουν ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Κι ενώ Τουφάν και Λεμάν στήνουν παγίδα στη Ζουλιντέ, εκείνη καταφέρνει να την αποφύγει. Η Λεμάν όμως κλέβει τα χρυσαφικά της κοπέλας, τα δίνει στον Τουφάν και στη συνέχεια λέει ψέματα στον Σαφάκ πως η Ζουλιντέ τα έδωσε. Ο Σαφάκ θυμώνει με τη Ζουλιντέ παρά τις προσπάθειές της να αποδείξει το αντίθετο.

Elif ο Σαφάκ διώχνει την Ζουλιντέ

Εκείνος της ζητάει να χωρίσουν και εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει με τον γιο της. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή της διαλύθηκε ξανά, τη στιγμή μάλιστα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η Λεμάν κλαίγοντας λέει στον Σαφάκ πως εκείνη τα έστησε όλα και εκείνος φεύγει τρέχοντας για να σταματήσει τη Ζουλιντέ και έτσι γίνονται ξανά όλοι οικογένεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δραματικές ώρες για την μικρή Elif - Θύμα απαγωγής της Κιγιμέτ

Άσχημα νέα για την Elif λίγο πριν το μεγάλο φινάλε - Έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (2/9)

TAGS