Από Στέλλα Μούτσιου

Η Κιγιμέτ είναι ένας άνθρωπος μυστήριο στην Elif και όσο η Μελέκ και η Χουμεϊρά προσπαθούν να την βγάλουν από τη μέση, εκείνη προσπαθεί να δείξει ένα άλλο της πρόσωπο. Οι δυο τους, όμως, δεν ξεγελιούνται και θα φτάσουν σε μία αλήθεια που θα τους σοκάρει όλους.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Παρασκευή 16/9

Επεισόδιο 1143

Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτηση του Κερέμ και της Χουμεϊρά για την Ασλί. Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί νομίζοντας ότι είχε σχέση. Η Μελέκ διστάζει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με την Aσλί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει στην πατρίδα της Κιγιμέτ μαζί με τον Λεβέντ για να μάθει ό,τι μπορεί αλλά δεν λένε τίποτα σε κανέναν.

Elif

Η Kιγιμέτ κάνει ένα κόλπο στον Mαχίρ για να τον πείσει να συναντηθεί μαζί της. Η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ.

Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο! Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα και νιώθει τύψεις.

Θύμα απαγωγής της Κιγιμέτ η Ελίφ

Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την Κιγιμέτ από το να βλάψει τη Μελέκ και την Elif και έτσι απάγει τη μικρή για να προκαλέσει κακό στην εχθρό της. Όμως η Μελέκ έχει πλέον αλλάξει και δείχνει ξεκάθαρα πως θα αποτελέσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο για την αδίστακτη γυναίκα (δείτε εδώ τις 10 καθηλωτικές στιγμές μέχρι το φνάλε).

Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να καταδώσει την Κιγιμέτ και πηγαίνει στην αστυνομία. Λίγο πριν μπει, την καλούν από το σχολείο και της λένε πως η Ελίφ εξαφανίστηκε. Εκείνη σοκάρεται και αμέσως η Κιγιμέτ της τηλεφωνεί: «Αν θέλεις πίσω την κόρη σου θα σβήσεις την ηχογράφηση στο κινητό σου», της λέει.

Η Μελέκ όμως δεν πτοείται: «Μην τολμήσεις να αγγίξεις την κόρη μου, θα σε βρω και θα σε σκοτώσω εγώ η ίδια». Η Μελέκ αποφασίζει να περάσει στο τμήμα, αλλά αλλάζει γνώμη όταν βλέπει το βίντεο που στέλνει η Κιγιμέτ, η οποία έχει δεμένη την κόρη της και την κρατάει από τα μαλλιά. Είναι σε άθλια κατάσταση και πρέπει να περιμένει τις εντολές της Κιγιμέτ, ωστόσο ενημερώνει τον Μαχίρ, ο οποίος έξαλλος πάει να συναντήσει τη μητέρα του: «Λέγε πού έχεις την Ελίφ».

Εκείνη όμως τα αρνείται ξανά: «Πάλι πιστεύεις αυτή την άτιμη και όχι τη μητέρα σου! Φτάνει πια να με κατηγορείτε για όλα». Στη συνέχεια ο Μαχίρ της σφίγγει τα χέρια και αρνείται να φύγει αν δεν του τα ομολογήσει όλα. Εκείνη παραδέχεται πως έχει την Ελίφ, αλλά αν δεν σβήσει η Μελέκ την ηχογράφηση δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται η μικρή. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ καβγαδίζει ξανά με τον Τουφάν και η Ζουλιντέ με τη Λεμάν τους χωρίζουν. Στη συνέχεια ο Σαφάκ ξεσπάει ξανά τα νεύρα του στη γυναίκα του: «Θέλω να με αφήσεις στην ησυχία μου και να μην ασχολείσαι για το δικό μου καλό! Δεν χρειάζομαι τη βοήθειά σου», της λέει, ενώ η Λεμάν την υποτιμάει ξανά. Η Kιγιμέτ μεταφέρει την Ελίφ σε μια άλλη αποθήκη.

Ο Μαχίρ την ακολουθεί, αλλά τη χάνει κάποια στιγμή στον δρόμο. Καθώς περιμένει όμως σε μια διασταύρωση, βλέπει την Κιγιμέτ να γυρίζει από την αληθινή αποθήκη όπου βρίσκεται η Ελίφ και έτσι οδηγεί προς την πλευρά εκείνη. Βρίσκει την αποθήκη, σπάει την πόρτα και εντοπίζει την Ελίφ. Θέλει να ενημερώσει τη Μελέκ, αλλά δεν μπορεί να τη βρει γιατί έχει καταστρέψει το τηλέφωνό της, ενώ η μικρή είναι ακόμα φοβισμένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στην Elif - Ο Τουφάν προσπαθεί να πνίξει την Ζουλιντέ

Elif - αποκλειστικό: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε

TAGS