Από Πέννυ Μαστοράκου

Μαζί λοιπόν με τις υπόλοιπες σειράς, την Δευτέρα 19/9 κάνει την μεγάλη πρεμιέρα του και ο Έρωτας Φυγάς, η νέα σειρά του Open, του ανοιχτού καναλιού, η οποία μέσα από ένα δράμα θα μας καθηλώσει αυτή τη σεζόν και θα μας πάει μακρινά, πολλά χρόνια πριν, σε μία ιστορία έρωτα και εγκλήματος! Μην χάσετε σήμερα Δευτέρα 19/9 λοιπόν την μεγάλη πρεμιέρα...

Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Έρωτας Φυγάς

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

H Αλεξάνδρα είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και την γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Χρησιμοποιεί την Αλεξάνδρα, για να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Ο Μάρκος για χάρη της αγαπημένης του φτάνει στο έγκλημα. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και καταλήγουν να κρυφτούν στο κτήμα της οικογένειας Δεμερτζή, όπου δεν δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα. Το γεγονός αυτό θα τους δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα που δύσκολα θα λύσουν.

Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Η Μαρία Κωνσταντάκη, βρέθηκε στο πλατό του Open Weekend και μίλησε αναλυτικά για τον χαρακτήρα της στο έργο και για την υπόθεση.

Εξήγησε τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα και αν ασχολείται με τον μεγάλο έρωτα που διαδραματίζεται κατα κύριο λόγο.

«Είναι μία σειρά εποχής. Διαδραματίζεται στην Ελλάδα του '50. Το '50 είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για την Ελλάδα», ανέφερε σχετικά με το σίριαλ και εξήγησε πως πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

«Δεν με απασχολούν τόσο πολύ αυτά τα ερωτικά. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο το οικονομικά. Εγώ είμαι εμπόρισσα. Είμαι στην οικογένεια Δεμερτζή. Έχω φάει την περιουσία μου, γιατί είμαι και πολύ λουσού και ξοδεύω αριστερά και δεξιά», είπε όσον αφορά τον δικό της ρόλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: Μοναδικοί ρόλοι - Οι 15 ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη νέα σειρά του Open

«Είναι με το ένα πόδι στη...» - Ο ρόλος του Αντώνη Καρυστινού στον "Έρωτα Φυγά"