Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Άπιστος να μην τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα, αφού πλέον έχουν ξεκινήσει πολλές ελληνικές σειρές και εκπομπές, ωστόσο για τους πιστούς τηλεθεατές το tv-24.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει πολλά spoilers για τις επόμενες εξελίξεις του σίριαλ.

Αυτή τη φορά, θα επικεντρωθούμε στον Αράς, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή του Σελτζούκ, που θέλει απεγωσμένα να πάρει εκδίκηση, καθώς ο πρώτος έχει ξεκινήσει μεγάλο πόλεμο εναντίον του.

Ο Σελτζούκ εκδικείται τον Αράς με το ίδιο νόμισμα στον Άπιστο

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός πως ο Χαλούκ θα πεθάνει από ανακοπή καρδιάς, ο Σελτζούκ θα φτάσει στα όριά του και θα εισβάλλει στο γραφείο του Αράς για να του φωνάξει για την φωτιά που του στέρησε την οικογένεια.

Μαζί με τον Αράς, η μπάλα παίρνει και την Ασιγιά, η οποία είναι η μόνη που τον στηρίζει και δεν του έχει γυρίσει την πλάτη σε αντίθεση με όλους τους άλλους. Η θλίψη που θα βιώσει ο Σελτζούκ, διότι μόλις είχε καταφέρει να φτιάξει την σχέση του με τον πατέρα του ξανά, θα τον οδηγήσει στο σπίτι του Αράς, κρατώντας μία μολότοφ. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα ανάψει φωτιά και θα πετάξει την μολότοφ στο σπίτι του.

Άπιστος Αράς

Ο ίδιος, λοιπόν, αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος μαζί με την μητέρα του για να σωθούν, ενώ ο δράστης τρέχει να κρυφτεί. Ευτυχώς, κανείς δεν θα τραυματιστεί και δεν θα χάσει τη ζωή του, ωστόσο η συνέχεια προβλέπεται σοκαριστική.

Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Στον Άπιστο, η Ντερίν ξεφεύγει πια από κάθε επαφή με την πραγματικότητα βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική της ζωή όσο και του Βολκάν, στον οποίο επιτίθεται με μαχαίρι (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκηνή). Μετά από αυτό, εκείνη θα θελήσει να αυτοκτονήσει, ενώ η Ασιγιά, σαν από μηχανής Θεός, θα τη σώσει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα θα αρχίσουν όταν η Ασιγιά θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν για τον τρόπο που επηρέασαν τη ζωή της, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Έτσι αποφασίζει να τους τιμωρήσει: Τον μεν Βολκάν με το να χωρίσει την Ντερίν και να χάσει την πολυτελή ζωή που ζει και την Ντερίν με το να την οδηγήσει στην παράνοια. Έτσι αρχίζει να δίνει ελπίδες στον Βολκάν πως ακόμα τον αγαπάει και πως θέλει να γίνουν ξανά οικογένεια.

Άπιστος Βολκάν

Εκείνος αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. «Αφού θέλεις να είμαστε ξανά μαζί, τότε το βράδυ θα πεις στην Ντερίν ότι θα τη χωρίσεις επειδή με αγαπάς και μετά θα έρθεις εδώ να γευματίσουμε μαζί», του λέει και εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα ακόμα στην Ντερίν γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε.

Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει εκεί στο σπίτι για να ευχηθεί περαστικά. Η Ντερίν εκνευρίζεται: «Μια χαρά είναι η κόρη μου, τι θέλεις και ήρθες;». Και τότε η Ασιγιά απευθύνεται στον Βολκάν: «Δεν της είπες αυτά που μου έλεγες το πρωί;», και εκείνος της κάνει νοήματα να μη μιλήσει, ενώ η Ντερίν θέλει να μάθει τι έλεγαν μεταξύ τους.

Τότε η Ασιγιά της λέει: «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν γελάει νευρικά, αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει: «Θέλεις να με τρελάνεις», της φωνάζει και ο Βολκάν με την Γκιονούλ προσπαθούν να την αποτρέψουν από το να κάνει κάποια τρέλα. Πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν!

Ο Βολκάν μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Θέλω να δω τον άντρα μου! Δεν ήθελα να του κάνω κακό! Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε! Τον αγαπάω τον άντρα μου». Ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος που ενδιαφέρεται για εκείνη, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της.

Ευτυχώς την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη. Στη συνέχεια πάει να τον δει και εκείνος της λέει: «Ξέρω ότι δεν ήθελες να μου κάνεις κακό, αλλά ήθελες να σκοτώσεις την Ασιγιά! Αν δεν έμπαινα μπροστά θα είχες κάνει φόνο! Πώς ξέρω αν μελλοντικά δεν χάσεις την υπομονή σου και δεν κάνεις κακό στην κόρη μας!».

Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου εξηγεί στην Ντερίν πως θα χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά, πάντα τη αγαπούσα και δεν την ξεπέρασα ποτέ! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη», της ομολογεί και πάει να φύγει. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει.

Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της. Η Ντερίν μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ από την παραδοχή του πως δεν την αγαπάει και πως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιούσε απλά για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει, παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα που πέσαμε στον γκρεμό έπρεπε να είχαμε πεθάνει και όχι ο Βολκάν! Όμως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει.

Η Ασιγιά, που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει σ’ εκείνο το μέρος. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά. Η Ντερίν της λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν την αγαπάει στ’ αλήθεια! Όμως, η Ασιγιά την αρπάζει από το χέρι και τη σώζει από τον θάνατο! Η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της.

Περισσότερα στο Tv24 που κυκλοφορεί αύριο (16/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ο Βολκάν γίνεται θυσία για τον Αλί αλλά πέφτει θύμα απάτης...

Αποκλειστικό «Άπιστος»: "Τρελαίνεται" αλλά δικαιώνεται - Αυτό είναι το τέλος της Ντερίν