Από Πέννυ Μαστοράκου

Πέρασε η εποχή που τον απολαμβάναμε στο Διαφάνι, πλέον "μετακόμισε" αλλού και όχι μόνο σε μία, αλλά σε δύο σειρές την φετινή σεζόν! Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που θα ενσαρκώσει (με γνωστή συμπρωταγωνίστριά του από τις Άγριες Μέλισσες).

Οι αποκαλύψεις του Αναστάση Ροϊλού

«Μου αρέσει να βάζω εμπόδια και να τα ξεπερνώ. Στη Μήδεια ανεβοκατεβαίνω 10-14 σκάλες ενώ παίζω. Δεν έχω άγχος που θα υποδυθώ τον Δημήτρη Χορν στο “Φλόγα και Άνεμος”, υπάρχει ένας φόβος για τις προσδοκίες του κοινού. Η “Μάγισσα” είναι μια σειρά με πάρα πολύ δύσκολα γυρίσματα. Θεωρώ ψεύτικο να βγάζω φωτογραφίες με το κοινό, προτιμώ να μιλάμε», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Διαφάνι.

«Δεν μου λείπει τίποτα από το Διαφάνι γιατί νομίζω ότι δεν θα το αποχωριστώ ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου, στις αναμνήσεις μου όπως και αν μετασχηματίζονται οι αναμνήσεις με τον καιρό».

Όσα είχε αναφέρει για τις Άγριες Μέλισσες πρόσφατα

Η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" τον συνάντησε και ο ίδιος ρωτήθηκε για την εμπειρία του στο πρώτο σίριαλ, όπου απάντησε πολύ περιληπτικά, αλλά περιεκτικά, λέγοντας πως αν και ήταν μόνο τρία χρόνια, φαινόταν σαν να έζησε τόσα πολλά που διαφορετικά θα τα βίωσε σε πολύ περισσότερα χρόνια.

«Οι Άγριες Μέλισσες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ήταν 10 χρόνια εμπειρίας σε 3», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσει οτιδήποτε άλλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και Άνεμος»

Φλόγα και Άνεμος: Ο ρόλος του Θανάση Τσαλταμπάση στη σειρά