Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Mega επιστρέφει τον Σεπτέμβρη με δυνατές σειρές και ακόμη πιο δυνατά πρόσωπα στο δυναμικό. Η σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» (δείτε εδώ το πρώτο trailer) των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, αναμένεται να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό που περιμένει πώς και πώς μία καλή κωμωδία.

Μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου, είναι η Νίκη Λάμη. Η λαμπερή ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τον ρόλο της «Μαίρης».

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη Νίκη Λάμη του «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η Νίκη Λάμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Singles 2 1/2, ενώ έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη σειρά «Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1.

Ακολούθησε η συμμετοχή της στο Τατουάζ το 2017-2018, ενώ τη σεζόν 2018-2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Ελεύθερη Σχέση.

Στο θέατρο έχει συναργαστεί αρκετές φορές με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου.

«Για να επιλέξω έναν ρόλο σίγουρα παίζει ρόλο όλη η δουλειά ως σύνολο, η αισθητική της και αν μου αρέσει και περνάω εγώ καλά παρακολουθώντας την, σε περίπτωση που ήδη προβάλλεται και μου προτείνουν να ενταχθώ στο καστ στη συνέχεια. Το επόμενο κριτήριο είναι ο ρόλος. Επίσης, αν νιώθω ότι είμαι χαρούμενη όταν λέω αυτά τα λόγια και θα υποδυθώ τη συγκεκριμένη ηρωίδα», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: «Σούσουρο» στα γυρίσματα της σειράς - Backstage φωτογραφίες

Κωμωδίες και δράματα - Οι σειρές που θα παίζουν στο Mega τη νέα σεζόν