Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/9 (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές κάνουν πρεμιέρα) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιο.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Σασμού (19/9)

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που προστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό…

Τα 4 νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της σειράς

Η Γιώτα Φέστα υποδύεται την Αμαλία, πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Είναι εισαγγελέας στο επάγγελμα. Ο Μάνος Πετούσης θα είναι ο σύζυγός της ο οποίος φυσικά θα αναστατωθεί από την ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη που όλοι θεωρούν νεκρό.

Γιώτα Φέστα Σασμός

Ο Στέλιος Μάινας που απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη ως Παύλος Βρουλάκης, ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης τον οποίο μεγάλωσε σαν να ήταν γιος της. Επιστρέφει στο χωριό μετά από 20 χρόνια για να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες και να φουντώσει τη βεντέτα.

Στέλιος Μάινας Σασμός

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής που μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίους ρόλους εισβάλλει στη σειρά ως Ευθύμης Φαρμάκης. Πρόκειται για έναν νέο και αδίστακτο χαρακτήρα που θα απασχολήσει αρκετά στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός.
Είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος. Ο Ευθύμης Φαρμάκης θα αλλάξει τα δεδομένα και όσα ξέραμε. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα.

Δημήτρης Αλεξανδρής Σασμός

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδύεται από τη νέα σεζόν τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Γιώργος Γεροντιδάκης Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δυσάρεστες εξελίξεις για τον Σασμό - Με λιγότερες ώρες και μέρες μετά την πρεμιέρα

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα