Από Στέλλα Μούτσιου

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την σειρά του ALPHA, Σασμός, που κάνει πρεμιέρα στις 19/9 μαζί με άλλα 7 σίριαλ, και τους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς έγινε γνωστό πως οι μέρες προβολής για τον Σεπτέμβριο θα μειωθούν αρκετά. Ο λόγος; Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Λιγότερες ώρες για τον Σασμό τον Σεπτέμβρη

Ειδικότερα, ενώ η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21:00 το βράδυ και τα επεισόδια θα προβληθούν έως και Πέμπτη την ίδια ώρα, όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν, την επόμενη εβδομάδα της πρεμιέρας, δηλαδή από 26/9 έως τις 2/10, ο Σασμός δεν θα προβληθεί τέσσερις φορές την εβδομάδα αλλά δυο.

την Κυριακή 25/9 στις 21:00 το βράδυ, θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της σειράς και την Δεύτερα 26/9 θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας Αγγλία – Γερμανία, ενώ την Τρίτη 27/9, Ελλάδα – Β Ιρλανδία. Την Τετάρτη 28/9, ο Σασμός θα επιστρέψει στις φυσιολογική του ροή.

Σασμός
Facebook / Σασμός

Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα

Τα νέα επεισόδια του Σασμού έχουν να διηγηθούν πολλά, μιας και οι ζωές όλων των ηρώων σταμάτησαν σε κομβικό σημείο στον Α' κύκλο. Ο θάνατος του Άγγελου ήταν συγκλονιστικός και σίγουρα οι συνέπειες αυτού θα είναι πολλές και συγκλονιστικές...

Ο γιατρός μπορεί να έφυγε άδοξα, όμως σαν να είχε ένα προαίσθημα, πως απειλείται και για το λόγο αυτό είχε φροντίσει να ολοκληρώσει τη διαθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε 60.000 ευρώ στην Άσπα και όλα τα χωράφια, που είχε αγοράσει από την Καλλιόπη στην αδερφή του Αργυρώ.

Έτσι λοιπόν, από τη μια θα δούμε τη γενναία καπετάνισσα από τη μια να λυγίζει και από την άλλη να εξαγριώνεται...

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό «Σασμός»: Σε κίνδυνο η ζωή του Αστέρη - Ένα βήμα πριν τον θάνατο

«Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ...» - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου "ανοίγει" τα χαρτιά της για τον Σασμό