Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη εποχή που βίωσε μετά το τέλος του «Παρά Πέντε», καθώς και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε (δείτε εδώ την επανένωση της παρέας του Παρά Πέντε).

Μάλιστα όπως εξήγησε, από εκείνη τη δύσκολη στιγμή βγήκε όταν του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει στο DWTS.

Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου για το Παρά Πέντε

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει από το Παρά Πέντε τα είχα κάνει παραγωγή στο Rent. Το έκανα γιατί το αγαπούσα πολύ. Νομίζω αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα και μπορεί να μην έπαιζα κιόλας. Έχασα αρκετά λεφτά αλλά όχι όλα, βγάλαμε κιόλας.

Τότε είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να μου αποφέρει. Έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί και λέω ωχ, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από την οικογένειά μου; με τρόμαξε αυτό.

Και ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη. Λέω Θεέ μου εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα και σκάει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λέει: "Γεια σας. Είμαστε από την παραγωγή του DWTS, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ραντεβού". Ήταν 3 το πρωί. Πήγα για 5 επεισόδια και έμεινα 14», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Αργύρη Αγγέλου

Σπούδασε υποκριτική στη Σχολή Διαμαντοπούλου, από την οποία αποφοίτησε το 2000.

Πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες σειρές, με κυριότερες τις Σαββατογεννημένες (ως ο μαθητής Ασημάκης Λαζάρου), Στο Παρά Πέντε (ως Φώτης Βουλινός), Όλα του γάμου δύσκολα και Safe sex. Συμμετείχε επίσης στο σόου χορού Dancing with the stars και στο σόου μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar.