Από Στέλλα Μούτσιου

Η σειρά της ΕΡΤ "Φλόγα και Άνεμος" έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε το τρέιλερ στην τηλεόραση. Ωστόσο, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν επιτέλους τις πρώτες σκηνές και γι' αυτό ο σταθμός φρόντισε να ανακοινώσει την ημέρα τις πρεμιέρας, αλλά και την ημέρα και την ώρα που θα προβάλλεται στη συνέχεια.

Η μέρα και η ώρα προβολής της σειράς "Φλόγα και Άνεμος"

Το Σάββατο 17/9, λοιπόν, στις 22:00 στην ΕΡΤ1, αλλά και κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, θα ξετυλίγεται στις οθόνες μας το νέο δραματικό σίριαλ των 12 επεισοδίων.

Φλόγα και Άνεμος

Όλα όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε στο ERTFLIX

Το κανάλι της ΕΡΤ έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη νέα σεζόν και μία από αυτές είναι και η σειρά "Φλόγα και Άνεμος" που έκανε, μάλιστα, πρεμιέρα στο ERTFLIX την Κυριακή 11/9. Για όσους δεν πρόλαβαν, βέβαια, να δουν το επεισόδιο, έρχεται και η επίσημη πρεμιέρα στις οθόνες όλων των τηλεθεατών μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό και μία γλυκιά γεύση μας δίνει το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και το κοινό συγκινήθηκε με τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ έχει δημιουργηθεί μεγάλο "σούσουρο" με τα σχόλια που έχουν ακουστεί. Έτσι, η ανυπομονησία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για όσα θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν.

Η σειρά κάνει ένα ξεκούραστο – εμπρός πίσω, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές στη ζωή της Κυβέλης. Ξεκινά με την Κυβέλη και τον Παπανδρέου στο νοσοκομείο, όταν η πρωταγωνίστρια μαθαίνει για το πρόβλημα υγείας του και τρέχει στο πλευρό του.

Ύστερα, μεταφερόμαστε πίσω στον χρόνο, τότε που η Κυβέλη βρέθηκε έξω από την πόρτα μιας οικογένειας, τότε που ο Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε και πήρε αμέσως την ευλογία του παππά της περιοχής.

Φλόγα και Άνεμος

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει, κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Μέσα από την απεικόνιση αυτού του φλογερού έρωτα περνάει όλη η μοίρα της Ελλάδας…

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / karyofylliakarambeti

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και Άνεμος: Ο ρόλος του Θανάση Τσαλταμπάση στη σειρά

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και Άνεμος»