Από Ελένη Μήτση

Στα νέα επεισόδια του ''Σασμού'' αναμένεται να δούμε τις ισορροπίες για τη ζωή πολλών ηρώων να ανατρέπονται. Η άφιξη ωστόσο νέων ηθοποιών, όπως του Παύλου Βρουλάκη θα φοβίσει κάποια πρόσωπα και παράλληλα θα στεναχωρήσει άλλα.

Ο άντρας είχε φύγει από νησί με σκοπό να σταματήσει τη βεντέτα, αφήνοντας πίσω του τον έρωτα του, την Αιμιλία. Η ίδια λοιπόν, όπως είναι φυσικό θα συγκλονιστεί από την επιστροφή του πρώην άντρα της, αφού αφενός τον είχε πενθήσει και αφετέρου εκείνη ξαναέφτιαξε τη ζωή της με τον κολλητό του φίλο.

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη θα ταράξει πολλά πρόσωπα

Βρουλάκης Παύλος

Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέα βεντέτα

Μην χάσετε στο Tv Sirial που κυκλοφορεί το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Β' κύκλο της σειράς Σασμός. Μπορεί να υπάρξουν τρανταχτές αποχωρήσεις (δείτε εδώ ποιοι φεύγουν) αλλά οι εξελίξεις θα παραμείνουν καθηλωτικές. O χαμένος ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. Ο Παύλος Βρουλάκης δεν είναι όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Ο εφιάλτης της βγαίνει αληθινός και ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ολοζώντανος στην αυλή των Βρουλάκηδων και όλα πια αλλάζουν.

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα δούμε την κηδεία του Αγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μια ακόμα φορά να θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τους Βρουλάκηδες επιλέγει ο Παύλος, ο ξάδελφος του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια.

Μόλις πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλος τους εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώς έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμως μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο θρήνο.

Αυτό που θέλει είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τους έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδες. Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο ανιψιός της θα τους βάλει σε νέους μπελάδες και τρέμει τη στιγμή που θα αποφασίσει να δράσει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να του πει ότι δεν θέλει πια η οικογένειά της να συνεχίσει κανένα πόλεμο με τους Σταματάκηδες, αλλά ο Παύλος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν ξέρει ότι δύο άντρες του σπιτιού είναι νεκροί εξαιτίας αυτής της οικογένειας.

Τα νέα φυσικά μαθαίνονται στο χωριό και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και φόβος. Πιο πολύ όμως φοβάται η Καλλιόπη, η οποία ξέρει ότι ο Παύλος δεν είναι και ο πιο ήσυχος άνθρωπος. Μάλιστα είχε πει παλαιότερα: «Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο χειρότερος απ’ όλους. Εκείνος έβαλε να σκοτώσουν τον Βασίλη μου».

Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για τους γιους της αλλά και για την ίδια της τη ζωή, όμως δεν είναι από αυτές που θα «το βάλει στα πόδια». Η μεγάλη συνάντηση με τον Παύλο δεν θα αργήσει να έρθει και ο πόλεμος στη β΄ σεζόν ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένεια των Σταματάκηδων θα είναι ανελέητος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Μία κηδεία και μία νέα βεντέτα! Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές των πρώτων επεισοδίων

Αλίνα Κωτσοβούλου - Σασμός: «Η σχέση της Θεοδώρας με τον Λευτέρη θα είναι...»