Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι γεγονός πως ο Alpha όπως όλα δείχνουν επενδύει για ακόμη μία χρονιά στις ιστορίες που είναι βγαλμένες από την πραγματικότητα, συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, ανάμεσά μας, και ο καθένας θα μπορούσε να βρίσκεται σε μία παρόμοια κατάσταση από αυτές.

Ο λόγος για την νέα σειρά του σταθμού, Αμφιβολίες, η οποία αντικαθιστά τις Οικογενειακές Ιστορίες, και μοιράζεται μαζί μας ιστορίες ανθρώπων που ίσως και να βρίσκονται δίπλα μας και να μην το ξέρουμε. Ποτέ δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε ένα σπίτι όταν κλείνει η πόρτα του...

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο στις Αμφιβολίες

Επεισόδιο Τρίτης 13/9/ «Βρώμικο χρήμα»: Η 18χρονη Χαρά και ο αδερφός της Στέλιος ειδοποιούνται ότι ένας άγνωστος άνδρας έχασε τη ζωή του στο καθαριστήριο της οικογένειας και ότι η μητέρα τους έχει συλληφθεί. Από την αστυνομία μαθαίνουν ότι ο νεκρός ήταν σεσημασμένος κακοποιός και ότι συναντιόταν με την μητέρα τους συχνά τα βράδια στο μαγαζί.

Η 48χρονη Παρασκευή δεν συνεργάζεται με τις Αρχές και επιπλέον αρνείται να μιλήσει στα παιδιά της. Οι ήδη προβληματικές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας τραυματίζονται ακόμη περισσότερο όσο τα μυστικά της μητέρας τους βγαίνουν ένα-ένα στο φως…

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Πόσα παίρνουν οι πιο χαμηλόμισθοι ηθοποιοί στις τηλεοπτικές σειρές

Η μυθοπλασία επανέρχεται δριμύτερη σιγά σιγά και τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Η αλήθεια είναι πως φέτος από σειρές... άλλο τίποτα!

Από την μια αυτό, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος, είναι πολύ καλό καθώς υπάρχουν θέσεις εργασίας, από την άλλη, το κακό είναι πως αυτές τις θέσεις εργασίας κάποιοι δε τις αξιολογούν σωστά, τουλάχιστον οικονομικά.

Οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής φυσικά που εισπράττουν από 15.000 έως και 20.000 ευρώ τον μήνα. Από κει και μετά, όλα έχουν να κάνουν με τον αριθμό προβολής επεισοδίων ανά εβδομάδα και με τις απαιτήσεις του ρόλου. Δηλαδή υπάρχουν ηθοποιοί που αμείβονται με 8.000-10.000 ευρώ τον μήνα και άλλοι με 4.000 ευρώ. Υπάρχουν βέβαια και οι ηθοποιοί εκείνοι που παίζουν δεύτερους ρόλους και ο μισθός τους δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, δουλεύοντας μάλιστα σε καθημερινές σειρές όπου τα γυρίσματα είναι πολύωρα και επίπονα (δείτε εδώ πόσο πληρώνονταν οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών).

Τα λιγότερα χρήματα για παραγωγές όπως είναι τα σίριαλ παίρνουν οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με γενικά καθήκοντα, του τύπου να μη λείψει το παραμικρό που θα χρειαστεί για τα γυρίσματα: από τα μικρόφωνα και τα νερά, μέχρι τα προϊόντα για το μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσουν οι ηθοποιοί. Αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται πολλές ώρες και πληρώνονται συνήθως κατ’ αποκοπή με δελτίο παροχής υπηρεσιών, λαμβάνοντας ανά μήνα ποσό της τάξης των 500-600 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Ο έρωτας που δεν ήταν έρωτας - Ο Αποστόλης και η Όλγα ένα πολύ δύσκολο ζευγάρι

Σασμός: Ο Μανώλης μπλέκει με ανθρώπους της νύχτας - Η νέα φιλία που θα ανατρέψει όλη του τη ζωή