Από Στέλλα Μούτσιου

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, Σασμός, για μία ακόμη φορά, καθώς στον δεύτερο κύκλο μερικά πρόσωπα θα έχουν πιο ενεργό ρόλο, ενώ άλλα θα μπλέξουν σε καταστάσεις που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με όλο το χωριό.

Ένας από τους ρόλους που είναι πολύ αγαπητούς στο κοινό, είναι αυτός του Μανώλη, ενός προβληματισμένου παιδιού, που γνωρίζει ένα μεγάλο μυστικό που μόνο κακό του κάνει. Ο ίδιος, λοιπόν, θα βρεθεί να δουλεύει με τον Ευθύμη, ο οποίος κρύβει πολλά, ενώ είναι και φίλος με τον Παύλο Βρουλάκη. Βρισκόταν στην φυλακή για πολλά χρόνια, καθώς είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και πλέον έγινε ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.

Στον Σασμό ο Μανώλης μπλέκεται στον κόσμο της νύχτας δίπλα στον Ευθύμη

Αποφασίσει να βοηθήσει τον Μανώλη να αλλάξει τη ζωή του, ωστόσο απ' ότι φαίνεται το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό. Θα παρουσιαστούν πολλά προβλήματα ανάμεσά τους, αλλά και με κάποιους από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Facebook / Σασμός

Τo spoiler του Γιώργου Αμούτζα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/9) ο Γιώργος Αμούτζας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον β' κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός όπου πρωταγωνιστεί ως «Νικηφόρος».

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας του θα αλλάξει σημαντικά στη δεύτερο σεζόν και πως θα αναγκαστεί να ωριμάσει πολύ απότομα (δείτε εδώ τι θα γίνει στα πρώτα επεισόδια της σειράς πριν παιχτούν στην τηλεόραση).

«Από την αρχή μου έδωσαν τον ρόλο του Νικηφόρου. Χτύπησαν το τηλέφωνο, μου είπαν να κάνω το δοκιμαστικό και μετά από δύο μέρες υπογράψαμε. Γίνανε όλα πολύ γρήγορα.

Όταν αναλαμβάνεις να γίνεις ο «Νικηφόρος» για δύο χρόνια πρέπει να αγαπήσεις αυτό το παιδί και να του δώσεις όλα τα ελαφρυντικά που χρειάζεται ακόμα και στην αφέλεια. Έχει μάθε από τα λάθη του και σιγά σιγά βλέπουμε μία πιο ώριμη πλευρά του.

Φέτος θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό Νικηφόρο. Δεν είναι κάποιο σκοτεινό υπονοούμενο αυτό αλλά θα είναι πολύ διαφορετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Αντιδράσεις με την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη - Η συγκλονιστική συνάντηση με την πρώην γυναίκα του

Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η Μαρία Πρωτόπαππα