Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κωμικές, δραματικές, κοινωνικές και αστυνομικές σειρές. Η φετινή σεζόν θα έχει λίγο απ' όλα στη μυθοπλασία και έτσι ο κάθε τηλεθεατής, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πρόγραμμα που θα ταιριάζει πιο πολύ με τα δικά του γούστα.

Η πληθώρα των σειρών θα φέρει «κίνηση» στην prime time ζώνη των καναλιών, ωστόσο μία συγκεκριμένη μέρα θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε Mega, ΕΡΤ και Open.

Οι τρεις σειρές που θα κονταροχτυπηθούν σε Mega, ΕΡΤ και Open

Συγκεκριμένα, στην prime time της Κυριακής θα έχουμε τις σειρές, Maestro του Mega, το Κόκκινο Ποτάμι του Open καθώς και το «Μία Νύχτα του Αυγούστου» στην ΕΡΤ.

Οι τρεις αυτές δραματικές σειρές θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή και η αλήθεια είναι πως το κοινό θα διχαστεί ιδιαίτερα.

Από τη μία έχουμε τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση. Το Maestro, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με τη σκηνογραφία καθώς και με τις ερμηνείες των ηθοποιών (δείτε εδώ την απόφαση του Mega για την προβολή του).

Mega Maestro

Το Ανοιχτό Κανάλι, επιστρέφει δύο χρόνια μετά με την συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», εκεί όπου η Ιφιγένεια θα προσπαθήσει να αναζητήσει τον Μίλτο.

Open Κόκκινο Ποτάμι

Τέλος, η ΕΡΤ φέρνει τη συνέχεια της σειράς «Το Νησί», η οποία θα έχει τον τίτλο «Μία Νύχτα του Αυγούστου» και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Γνώριμα πρόσωπα από τον πρώτο κύκλο, αλλά και νέοι χαρακτήρες έρχονται να μας συνεπάρουν στο τηλεοπτικό αυτό ταξίδι. Οι τηλεθεατές θα γίνουμε ακόμα μία φορά μάρτυρες σε γεγονότα και μνήμες, αλλά και στον καταλυτικό τρόπο με τον οποίο αυτά επιδρούν στις ζωές των πρωταγωνιστών. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με τους ηθοποιούς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Ο Νικόλας επιστρέφει για να βρει την κλεμμένη του ζωή - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Μαύρο ρόδο: «Μιλάμε για αληθινή ιστορία...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου