Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά ''Άπιστος'' τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα με το τηλεοπτικό κοινό να αναμένει όσα συμβαίνουν μέσα στην εβδομάδα. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 12/9 αφού η Λεϊλά μπήκε ξανά ανάμεσα σε Αράς και Ασιγιά θα δούμε τις νέες ισορροπίες, που θα δημιουργηθούν...

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά Άπιστος τη Δευτέρα 12/9 (109 - 110 επ)

Ο Αράς μαθαίνει πως η Λεϊλά απέρριψε την πρότασή του για διαζύγιο κοινή συναινέσει, προκειμένου να καθυστερήσει όσο μπορεί το τέλος του γάμου τους. Έτσι, αποφασίζει να δημοσιοποιήσει τον λόγο για τον οποίο θέλει οπωσδήποτε να χωρίσουν.

Η Λεϊλά θεωρεί πως για όλα φταίει ο καινούργιος έρωτάς του για την Ασιγιά, κι έτσι εξαπολύει εναντίον της ανελέητη επίθεση. Οι συνέπειες αυτού του πολέμου θα είναι ολέθριες και για τις δύο γυναίκες, αλλά και για τη Ντερίν η οποία θα βρεθεί άθελά της στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ποια είναι όμως η πραγματική ένοχη για όσα συνέβησαν;

Στον απόηχο της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε η Λεϊλά, βγαίνει τυχαία στην επιφάνεια μια παλιά ιστορία που συνδέει τον Αράς και τον κύριο Χαλούκ. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν απαλλάσσεται από τις κατηγορίες, αφού η Νιλ αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα!

Στην προσπάθειά της να προστατεύσει την Ασιγιά, έδρασε με απερισκεψία και τώρα θα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες. Θα μπορέσει ο Σελτζούκ να τη βοηθήσει;

Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ «Άπιστος», που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σας και που καθημερινά ολοένα και αυξημένα νούμερα τηλεθέασης κάνει. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ καρέ όλο το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μετά τον χωρισμό της με τον Αράς, η Ασιγιά αποφασίζει επιτέλους να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Το σχέδιό της είναι το εξής: Να «πουλήσει» έρωτα στον Βολκάν πως δήθεν τον θέλει ξανά πίσω και την Ντερίν να την οδηγήσει στην τρέλα. Ο Βολκάν αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος, σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά, θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει.

Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν τού έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει εκεί στο σπίτι και λέει στην Ντερίν: «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει.

Άπιστος Ντερίν

Όμως, πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν! Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Θέλω να δω τον άντρα μου! Δεν ήθελα να του κάνω κακό! Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε». Ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για αυτήν, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη.

Ευτυχώς, την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη. Λίγες μέρες μετά, ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου ζητάει από την Ντερίν να χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά! Εσύ ήσουν το αποκούμπι για να μπορέσω να την ξεπεράσω! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη» της λέει και πάει να φύγει. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος (8/9): Η Ντερίν προσπαθεί να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Άπιστος - αποκλειστικό: Ένας θάνατος και μία νοσηλεία σε ψυχιατρείο! Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε