Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα Τρία Μίλια, ο Βασίλης φτάνει στο νησί και όλα κυλούν όμορφα στο ραντεβού του με τη Φωτεινή και τον Μιχάλη. Στο μεταξύ, η Κλειώ κρύβεται και ο Κυριάκος δέχεται επίθεση από αγνώστους και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει τα πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Ο Στέφανος επιμένει πως ο Βασίλης πρέπει να πειστεί να επενδύσει στην κλινική, διότι θεωρεί πως είναι η μοναδική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Η Φωτεινή όμως έχει τρομάξει μαθαίνοντας για την επικείμενη άφιξή του. Μαζί με τον Μιχάλη αναζητούν έναν τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν και τους τον υποδεικνύει απρόσμενα ο Ευθύμης (δείτε εδώ τους δύο νέους χαρακτήρες που θα μπουν στη σειρά).

Η Ελένη μαθαίνει πως η Φωτεινή έχει χωρίσει από τον Ευθύμη και αρχίζει να αναρωτιέται μήπως αυτή ήταν η αιτία που ο Μιχάλης τής ζήτησε να χαλάσουν και τη δική τους σχέση. Ο Πέτρος έχει μια έντονη διένεξη με τον πατέρα του και ο Νικόλας συνειδητοποιεί, για πρώτη φορά, πόσο έχει αδικήσει τον γιο του. Το στικάκι, που περιέχει στοιχεία για τις παρανομίες του Βασίλη, αποτελεί τη μόνη ελπίδα της Φωτεινής να τον αντιμετωπίσει, αλλά έχει εξαφανιστεί.

Άφαντη παραμένει και η Κλειώ και αυτό έχει φέρει τον Τίμο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η ανησυχία του εντείνεται, διότι δεν απαντάει στις κλήσεις του, αλλά ούτε στις κλήσεις του Πέτρου. «Αν το παιδί μου έχει κάνει κάτι, θα σε πάω μέσα. Είμαι σίγουρος πως εσύ ευθύνεσαι για την εξαφάνισή της», λέει στον Πέτρο, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν ξέρει τι να βάλει με τον νου του.

Τρία Μίλια Φωτεινή

Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ανακοινώνουν στον Στέφανο ότι θα στηρίξουν τα σχέδιά του για την κλινική. Λίγο αργότερα, ο επενδυτής Βασίλης Μερκίνης φτάνει στο νησί και τότε η Φωτεινή και ο Μιχάλης βάζουν σε εφαρμογή το πραγματικό τους σχέδιό. Ο Γεράσιμος ειδοποιεί τον Μιχάλη ότι η μητέρα του έπαθε μια κρίση αμνησίας, που αυτή τη φορά φαίνεται ακόμα πιο σοβαρή.

Όταν, όμως, ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο σπίτι, η συμπεριφορά της Κάτιας τούς φαίνεται φυσιολογική. Ο Πέτρος και η Κλειώ ψάχνουν, με αγωνία, τον Νικόλα. Πηγαίνουν στο καΐκι του και εκεί τον βρίσκουν αναίσθητο. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στην επαγγελματική συνάντηση για την κλινική και εκεί ο Βασίλης συστήνεται στη Φωτεινή σα να τη συναντάει για πρώτη φορά.

Κοριός στο σπίτι της Φωτεινής στα Τρία Μίλια

Ο Κυριάκος δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο. Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης εντοπίζει έναν κοριό και κάνει νόημα στη Φωτεινή και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε. Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται και ο Βασίλης αποφασίζει να επενδύσει στην κλινική. Η χαρά του Στέφανου είναι μεγάλη.

Τρία Μίλια Μιχάλης

«Το ήξερα πως το σχέδιό μου, αδελφέ μου, θα έχει επιτυχία. Ο Βασίλης είναι έξυπνος άνθρωπος και αναγνωρίζει τις καλές επενδύσεις από μίλια μακριά» αποκαλύπτει στον σκεπτικό Μιχάλη και αμέσως του προτείνει να καταστρώσουν ένα σχέδιο που θα κάνει την κλινική να λειτουργήσει ξανά. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Φωτεινή, όταν ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού της και τον βλέπει μπροστά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια - αποκλειστικό: Η Φωτεινή σε θανάσιμο κίνδυνο! Ο Τίμος καταστρέφει τον Γεράσιμο

Χωρισμοί και νέα πρόσωπα - Στον αέρα το trailer του β' κύκλου της σειράς «Τρία Μίλια»