Από Στέλλα Μούτσιου

Δύσκολες ώρες έρχονται στην Elif, καθώς ενώ η Μελέκ έχει επιστρέψει, αποφασίζει να μείνει στην έπαυλη, γεγονός που εξοργίζει την Κιγιμέτ, η οποία είναι γνωστή για τα πανούργα σχέδιά της. Μάλιστα, θα φτάσει στο σημείο να απαγάγει την μικρή Ελίφ.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Τρίτη 13/9

Επεισόδιο 1140

Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι σε καλή διάθεση στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ανακοινώνει ότι η Μελέκ θα μείνει μαζί τους. Μετά από αυτό, η Κιγιμέτ μιλάει άσχημα για τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να το αντέξει αυτό. Μιλάει στη Μελέκ και δηλώνει με ειλικρίνεια ότι λυπάται για λογαριασμό της θείας της. Η Μελέκ θέλει να πει όλα τα γεγονότα αλλά παραμένει σιωπηλή.

Στο τέλος, η Μελέκ έρχεται πιο κοντά στη Χουμέιρα και της λέει τα πάντα για την Κιγιμέτ. Η Χουμέιρα παθαίνει σοκ. Στην έπαυλη, η Γκιουλσούμ παραπονιέται για την Κιγιμέτ. Τότε, η Μελέκ προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει όμως η κοπέλα φοβάται. Η Μελέκ και η Ματσιντέ μιλούν μεταξύ τους. Η Μελέκ προσπαθεί να της αποκαλύψει τη φοβερή αλήθεια.

Η Ματσιντέ δυσκολεύεται να βγάλει νόημα από τα λόγια της. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Θέλει να την προστατέψει και προσπαθεί να καταλάβει γιατί αποφάσισε να δουλέψει ξανά στην έπαυλη. Η Λεμάν είναι χαρούμενη επειδή ο Σαφάκ δεν τα πηγαίνει καλά με τη Ζουλιντέ.

Ο Τουφάν προσπαθεί να σκοτώσει την Ζουλιντέ

Μπορεί το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια της Elif να είναι στραμμένο στην Κιγιμέτ, η δράση της οποίας αρχίζει να αποκαλύπτεται (δείτε εδώ τι θα κάνει η Χουμεϊρά όταν μάθει την αλήθεια), ωστόσο πολύ δύσκολες ώρες βιώνει και η Ζουλιντέ.

Τα πράγματα με τον Σαφάκ δεν πάνε καλά, η Λεμάν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τους χωρίσει, ενώ πάντα παραμονεύει ο Τουφάν.

H Λεμάν είναι χαρούμενη επειδή ο Σαφάκ δεν τα πηγαίνει καλά με τη Ζουλιντέ. Κάθονται γύρω από το τραπέζι, αλλά όλοι είναι σε ένταση, λόγω των όσων λέει η Λεμάν για τη Ζουλιντέ.

Την επόμενη μέρα, ο Tουφάν συναντάει τη Ζουλιντέ και την προκαλεί. Εκείνη τον απειλεί πως θα πάει στην αστυνομία και αυτός την αρπάζει από τον λαιμό να την πνίξει. Επεμβαίνουν δύο άντρες να τη σώσουν και ο Τουφάν καταφέρνει να το σκάσει. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Λεμάν και καβγαδίζει ξανά με τον Σαφάκ για τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει να βρει τον Τουφάν και εκείνος της εξηγεί τι έχει γίνει.

Λεμάν Elif

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε

Γάμος στην Elif - Η επεισοδιακή πρόταση του Λεβέντ στην Χουμεϊρά

TAGS