Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην Elif, η Χουμεϊρά ψάχνει τον Λεβέντ, αλλά δεν μπορεί να τον βρει και αυτό της ξυπνά άσχημες μνήμες από το παρελθόν με τον Ταρίκ. Δεν γνωρίζει όμως πως ο αγαπημένος της, στην πραγματικότητα της ετοιμάζει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Μια είδηση στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ και μια άλλη γυναίκα την αναστατώνει καθώς πιστεύει όσα διαβάζει και ξεσπάει σε κλάματα νιώθοντας μεγάλο θυμό, ενώ την ίδια ώρα στην έπαυλη είναι όλοι σε αναστάτωση καθώς τα ψέματα της Κιγιμέτ αρχίζουν να ξεσκεπάζονται (δείτε εδώ τι θα ανακαλύψουν ο Κερέμ με τη Μελέκ).

Elif Χουμεϊρά

Εκείνος της τηλεφωνεί, όμως εκείνη δεν του απαντάει και του το κλείνει, προκαλώντας του ανησυχία ότι κάτι συμβαίνει. Το βράδυ πάει να τη βρει και εκείνη του επιτίθεται: «Πώς τολμάς και έρχεσαι εδώ μετά από όσα έγιναν;».

Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι εκείνη πίστεψε το δημοσίευμα. «Δεν απαντάς στα τηλεφωνήματά μου, στα μηνύματά μου, βλέπω και αυτό το δημοσίευμα, τι ήθελες να πιστέψω; Είχα χρόνια έναν ψεύτη δίπλα μου και να είσαι σίγουρος πως με το λίγο μυαλό που μου έμεινε δεν πρόκειται να πιστέψω ξανά κανέναν και δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου».

Η πρόταση γάμου του Λεβέντ στην Χουμεϊρά στην Elif

Ο Λεβέντ θίγεται με τα λόγια της: «Καταλαβαίνεις όσα λες; Με συγκρίνεις με τον Ταρίκ; Είχα μια πολύ σημαντική δουλειά γι' αυτό δεν σου απαντούσα», της εξηγεί και της δείχνει το μονόπετρο.

Χουμεϊρά μονόπετρο Elif

Εκείνη καταλαβαίνει το λάθος της. Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος και βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της με θλίψη. Την επόμενη μέρα εκείνη βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ. Μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά. Μετά από αυτό, η Χουμεϊρά μπορεί επιτέλους να πιστέψει πως η τύχη της χαμογέλασε και πως έχει την ευκαιρία να αφήσει οριστικά πίσω της όλα τα δεινά που της έφερε η σχέση της με τον Ταρίκ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το φινάλε βάφεται με αίμα - Το τραγικό τέλος της Elif

Άσχημα μαντάτα για την Elif στο Star - Έγινε γνωστό πως...

TAGS