Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Στέλλα είναι μία από τους πιο άτυχους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Η προσωπική της ζωή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο πάει από το κακό στο χειρότερο αφού μέσα σε μία σεζόν έχει καταφέρει να χάσει όχι έναν αλλά τρεις άνδρες από το πλευρό της.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Στέλλα Καμαριωτάκη έζησε τον έρωτα στην αγκαλιά του Γεράσιμου, όμως έμεινε ξανά μόνη, καθώς αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου).

Η απόφαση της Στέλλας τη φέρνει αντιμέτωπη με το χωριό στον Σασμό

Μόλις γίνεται γνωστός ο θάνατος του Άγγελου, ο Μαθιός συλλαμβάνεται, ενώ τη θέση του στο κελί παίρνει η Καλλιόπη η οποία ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον γιατρό. Η Στέλλα δεν έχει σκοπό να αφήσει τους Σταματάκηδες έτσι και αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Η απόφαση αυτή θα τη φέρει αντιμέτωπη με το χωριό που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Στέλλα θέλει να υπερασπιστεί έναν δολοφόνο.

Σασμός spoiler

Απέναντί της βρίσκει όμως και τους γονείς της οι οποίοι προσπαθούν να την πείσουν πως η απόφαση αυτή θα της κάνει κακό και πως δεν πρέπει να αφήσει τα συναισθήματα του Αστέρη να την παρασύρουν. Εκείνη δεν ακούει κανέναν και επιμένει πως η οικογένεια των Σταματάκηδων είναι αθώα.

Τελικά η δικηγόρος θα δικαιωθεί όταν ο Κώστας ομολογήσει πως ο πραγματικός ένοχος για τον φόνο του Άγγελου είναι εκείνος.

Ο έρωτας που θα βρει η Στέλλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤV24, η όμορφη δικηγόρος θα βρει, και μάλιστα σύντομα, τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα που θα εμφανιστεί ξαφνικά στην τοπική κοινωνία του νησιού και μάλιστα όχι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Του χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ...» - Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Αμουτζά με τον Νούσια

Σασμός: Αντιδράσεις με την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη - Η συγκλονιστική συνάντηση με την πρώην γυναίκα του