Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μετά το «Έτερος εγώ», επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα κοινωνικό νουάρ που θα καθηλώσει. Η σκηνοθεσία ανήκει στους Αλέξανδρο Πανταζούδη και Αλέκο Κυράνη, ενώ το πρωτότυπο σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος Γιάννης Σκαραγκάς (δείτε εδώ ποια άλλη σειρά της ΕΡΤ αναμένεται να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης).

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι χαρακτήρες της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» του Σπύρου Παπαδόπουλου

Νικόλας Καλίρης (Σπύρος Παπαδόπουλος): Καθηγητής σε ένα υποβαθμισμένο λύκειο. Ανθρωπος του καθήκοντος και της προσφοράς, σε βαθμό αυτοθυσίας. Εξαιρετικός στη δουλειά του, στηρίζει και καθοδηγεί εφήβους με παραβατική συμπεριφορά. Χάνει τη σύζυγό του έπειτα από μια ληστεία στο σπίτι τους και η κόρη του χαροπαλεύει στην εντατική.

Ευαγγελία Καλίρη (Μαρίνα Ασλάνογλου): Πολιτικός μηχανικός, σύζυγος του Νικόλα. Μια γυναίκα που κρατάει μυστικά και κάνει επικίνδυνες επιλογές βάζοντας σε κίνδυνο την οικογένειά της.

Νάσια Καλίρη (Γεωργία Μεσαρίτη): Η κόρη του Νικόλα, ελεύθερη, ριψοκίνδυνη. Πριν την πυροβολήσουν έκρυβε τον εκβιασμό που δεχόταν με ερωτικό της βίντεο.

Βικτωρία Λεσιώτη (Εμιλυ Κολιανδρή): Μέλος της σπείρας, που βάζει στόχο παντρεμένους άντρες και τους αποσπά πληροφορίες για να ληστέψει τις οικογένειές τους. Πλησιάζει ερωτικά τον Νικόλα, παριστάνοντας τη μητέρα μαθητή του.

Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος): Τοκογλύφος, παντού χωμένος και η πραγματική του προστασία είναι ότι δουλεύει καρφί για την αστυνομία.

Στράτος Φρύσας (Χρήστος Ζαχαριάδης): Μέλος της σπείρας, μπαινοβγαίνει σε καταχρήσεις και ομάδες, και υποτροπιάζει, μπορεί να πει οποιοδήποτε ψέμα για να γλιτώσει.

Αννα Γραμμικού (Νικολέτα Κοτσαηλίδου): Η αστυνόμος που έχει αναλάβει προσωπικά τις υποθέσεις των ανθρώπων τους οποίους στοχεύει αυτή η σπείρα. Πασχίζει να συγκρατηθεί για να μην πάρει τον νόμο στα χέρια της.

Κωνσταντίνος Ισσαρης (Δημήτρης Καπετανάκος): Ο προϊστάμενος της Αννας και φίλος της. Ο άνθρωπος που έχει πάντα μυστικά και σου κρύβει κάτι ακόμα και όταν σε εμπιστεύεται. Είναι σε διαρκή σύγκρουση με τον Βανδώρο.

Μάκης Βελής (Βασίλης Ντάρμας): Ο αγαπημένος και περιθωριοποιημένος μαθητής του Νικόλα.

Στάθης Βανδώρος (Αλέξανδρος Piechowiak): Ο παραβατικός μαθητής του Νικόλα, η κόντρα τους θα εξελιχθεί σε μάθημα ζωής.

Στέλιος Κασδαγλης (Βασίλης Ευταξόπουλος): Λυκειάρχης, φίλος του Νικόλα, γλυκός και φιλοσοφημένος, ο άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να προστατέψει τον φίλο του.

Σοφία Μαδούρου (Αναστασία Στυλιανίδη): Καθηγήτρια, συνάδελφος στο Λύκειο, έχει τη θεατρική ομάδα του σχολείου.

Μηνάς Αργύρης (Λευτέρης Πολυχρόνης): Το πιο αδίστακτο μέλος της σπείρας. Δεν έχει τίποτα ανθρώπινο στον χαρακτήρα του.

Χριστόφορος Στρατάκης (Γιάννης Σίντος): Ο αδελφός της Ευαγγελίας, ο άντρας που έμαθε να ζει στη σκιά των ανθρώπων και να υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του.

Ζωή Βορίδη (Βίκυ Μαϊδάνογλου): Η συμμαθήτρια της Νάσιας, που βοηθά τον πατέρα της φίλης της να ανακαλύψει ποιος έκανε κακό στη Νάσια.

Μπετίνα Βορίδη (Φωτεινή Μπαξεβάνη): Η μητέρα της Ζωής, ένας θετικός άνθρωπος που πάντα στέκεται με αγάπη στην κόρη της.

Χρήστος Γιδάς (Χρήστος Διαμαντούδης): Μαθητής του Νικόλα με παραβατική συμπεριφορά. Κάνει επικίνδυνα χατίρια για λεφτά και πέφτει θύμα εκβιασμού.

Μιχάλης Κουλεντής (Δημήτρης Γεροδήμος): Ρεσεψιονίστας ξενοδοχείου, μέλος της σπείρας, ο άνθρωπος που μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα που η Βικτωρία κάνει έρωτα με τα θύματά της και παίρνει κλειδιά σπιτιών, τα οποία αντιγράφει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ένα σκοτεινό πρόσωπο στη σκιά της Ασιγιά

Τρία Μίλια - αποκλειστικό: Η Φωτεινή σε θανάσιμο κίνδυνο! Ο Τίμος καταστρέφει τον Γεράσιμο