Από Ελένη Μήτση

Είναι γεγονός, πως το κρατικό κανάλι έχει μπει πολύ δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με το νέο ψυχολογικό σίριαλ ''Κάνε ότι κοιμάσαι'' να ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα. Οι εξελίξεις για την τόσο ιδιαίτερη πλοκή θα είναι καταιγιστικές και αναμφίβολα έντονες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, που αναμένεται να προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 12/9.

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Κάνε ότι κοιμάσαι'' την Δευτέρα 12/9

Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Η βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του. Η αστυνόμος, που έχει αναλάβει τη σειρά των αντίστοιχων ληστειών, επιμένει στην υπόθεση αυτή.

Στο σχολείο οι γονείς δύο εφήβων με παραβατική συμπεριφορά ζητούν την απομάκρυνσή του, προσπαθώντας να ελαφρύνουν τους γιους τους από τις αξιόποινες πράξεις τους για την κακοποίηση κάποιου συμμαθητή τους. Ο Νικόλας μοιάζει έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε μέτωπο. Ποιο θα είναι, όμως, το μεγάλο λάθος που θα κάνει;

Όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο

Ο Νικόλας έχει κάνει έρωτα με τη μητέρα ενός αγαπημένου του μαθητή. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει, πριν μάθει ότι οι γονείς αυτού του μαθητή έχουν σκοτωθεί προ πολλού σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Γεμάτος ενοχές, αλλά και απορία για την ταυτότητα της γυναίκας, με την οποία απάτησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του, ο Νικόλας αποφασίζει να το αποσιωπήσει και να κρύψει απ’ όλους την αλήθεια.

Δεν θα προλάβει, όμως, να τον βασανίσει για πολύ, επειδή το κακό παραμονεύει ήδη κι έχει βάλει στόχο τη γυναίκα και την κόρη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Σπύρου Παπαδόπουλου

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας φόνος και μία απιστία - Συγκλονίζουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς