Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H νέα δραματική σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες της τη νέα σεζόν στην prime time ζώνη του ALPHA και ευελπιστεί να προσελκύσει τα βλέμματα όλων εκείνων που αγαπούν τη μόδα αλλά και το μυστήριο και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Αθήνα του 1963. Την προσοχή των περαστικών «τραβάει» ένα πολυκατάστημα, πρωτόγνωρο για την εποχή, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό.

Όλοι κοιτούν μαγεμένοι τις βιτρίνες του, ενώ τα εγκαίνιά του αναμένονται φαντασμαγορικά. Ολες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας ετοιμάζονται να επισκεφθούν το νέο αυτό κατάστημα που ήδη έχει αλλάξει τη ζωή τους, ενώ αναμένεται να αλλάξει και το στυλ τους. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τούς νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους.

Νατάσα Εξηνταβελόνη Παράδεισος των Κυριών

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Τα κουτσομπολιά δεν θ’ αργήσουν ν’ ακουστούν, όπως και οι έρωτες των πωλητριών με τη διοίκηση του καταστήματος που έχει πολλά να δώσει στην κοινωνία.

Η μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή του ALPHA, με την υπογραφή του Γιάννη Καραγιάννη, είναι γεγονός. Μια πλειάδα κορυφαίων πρωταγωνιστών, ανάμεσα στους οι Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης, Τζένη Καζάκου, Γωγώ Μπρέμπου, Αγησίλαος Μικελάτος κ.ά., ακούνε καθημερινά το χαρακτηριστικό χτύπημα της κλακέτας υπό τις οδηγίες των σκηνοθετών Γιάννη Βασιλειάδη και Σταμάτη Πατρώνη.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος Παράδεισος των Κυριών

Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά, με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη διασκευή του σεναρίου από την ιταλική τηλεοπτική επιτυχία «Il paradiso delle signore» της Rai Fiction & Aurora TV έχει κάνει η Δήμητρα Τσόλκα και μια έμπειρη ομάδα σεναριογράφων.

Η πρεμιέρα και οι ημέρες προβολής της σειράς «Παράδεισος των Κυριών»

Η νέα δραματική σειρά του ALPHA θα ενταχθεί στο κανάλι από τον Σεπτέμβρη, όπου και θα ξεκινήσει το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού. Σε ό,τι αφορά στις ώρες και τις ημέρες προβολής, λέγεται πως δεν θα προβάλλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα αλλά περισσότερες, ενώ θα είναι αμέσως μετά το δυνατό «χαρτί» του καναλιού, τον «Σασμό», ελπίζοντας πως έτσι θα κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Τζένη Καζάκου Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη - αποκλειστικό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Αποκλειστικό: Σοκ στον Άπιστο - Η Ντερίν μένει ανάπηρη