Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλές είναι οι σειρές και οι εκπομπές που θα επιστρέψουν στο κανάλι της ΕΡΤ για αυτή τη σεζόν, με την είδηση πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού να έχει συγκλονίσει το κοινό.

Το ίδιο συναίσθημα, όμως, επιθυμεί να προκαλέσει το κανάλι και με την "Παραλία", το νέο σίριαλ που θα προβληθεί το επόμενο διάστημα για πρώτη φορά. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή, με τίτλο "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι", το οποίο θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Δανάη Μιχαλάκη και μαζί της θα βρίσκονται και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο Κώστας Νικούλι, ο Μάκης Παπαδημητρίου και πολλοί ακόμη.

Το τρέιλερ του νέου σίριαλ της ΕΡΤ "Η παραλία"

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ μέσω των social media και οι εικόνες κόβουν την ανάσα και δημιουργούν ένα μυστήριο που προκαλεί αγωνία στο κοινό για την εξέλιξη της υπόθεσης: «"Η Παραλία" βασισμένη στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή "Το Κορίτσι Με Το Σαλιγκάρι" έρχεται στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1», έγραφε η ανακοίνωση του καναλιού στο Instagram.

Πηγή βίντεο: Instagram / ertparalia

Αναλυτικά η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο, αναβιώνοντας μια ιστορία που δεν υπήρχε προηγούμενη καταγραφή της.

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα οδηγηθούν σε μία άγνωστη πτυχή της ιστορίας αυτής. Συγκεκριμένα, θα εξερευνήσουν το κοινόβιο των χίπις στα Μάταλα της Κρήτης, στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου.

Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός, μια ατελείωτη παγκοσμίου φήμης παραλία και κρυμμένα μυστικά και έθιμα της Κρήτης, δημιουργούν ένα πρωτότυπο χαρμάνι που θα συνεπάρει το κοινό και ειδικά την νεολαία που θα βρει στην παραλία αυτή το στέκι της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το βραχιόλι της φωτιάς: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς της ΕΡΤ

Μία νύχτα του Αυγούστου: Στα backstage της νέας σειράς της ΕΡΤ - Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα