Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική» έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές μέρες (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το πρώτο επεισόδιο) και απόψε (28/7) επιστρέφει με νέες ιστορίες μέσα από το νοσοκομείο που θα μας συγκλονίσουν.

Τι θα δούμε σήμερα (28/7) στην Κλινική

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα.

Ο Νικήτας (78) είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που πηγαίνει στο νοσοκομείο υποφέροντας από πόνο και έχοντας την πεποίθηση ότι λόγω του βεβαρυμμένου ιατρικού του ιστορικού, δεν έχει πολλές πιθανότητες για γρήγορη ανάρρωση, κάτι που απογοητεύει τον εγγονό του που τον υπεραγαπά.

Ένα τσίμπημα δράκαινας ταλαιπωρεί τη μικροβιολόγο του νοσοκομείου Λέτα, όμως τα συμπτώματα της χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση από την παθολόγο, με την οποία δεν έχουν και την καλύτερη των σχέσεων. Ο Πασχάλης (45) ζαλίστηκε όταν βρισκόταν στο πάρκινγκ της εταιρείας που εργάζεται η κόρη του. Η Ίριδα (40) τον είδε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η Ίριδα και ο Πασχάλης θα έρθουν πιο κοντά και τότε είναι που η κόρη του, Δέσποινα (20), θα ενημερώσει τον πατέρα της ότι η Ίριδα είναι το αφεντικό της που θέλει να την απολύσει.

Οι ηθοποιοί της σειράς «Κλινική»

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος (28/7): Σε κίνδυνο η Ασιγιά - Δέχεται απειλές στο σπίτι της

Σασμός - αποκλειστικό: Καταρρακωμένος ο Νικηφόρος - Ορκίζεται εκδίκηση