Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/7) επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Η Κλινική» (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα). Τρεις νέες υποθέσεις πρόκειται να φέρουν αναστάτωση στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε σήμερα (27/7) στην Κλινική - Επεισόδιο 11

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Η Ρόζα (65), φτάνει στη κλινική μετά από έντονο πόνο. Πριν από μήνες, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης.

Το μέλημα της είναι ο γιος της, ο Δημήτρης (40), που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του και δεν δέχεται να μειώσει τις δραστηριότητες της. Ο Κίμωνας (18), ο γιος του γιατρού Χρήστου Κέλερη και της Βάλιας, έχει αμυγδαλίτιδα. Στην κλινική φτάνει με την 'κουλ' κοπέλα της σχολής του, την Μυρτώ (19). Έχουν κάνει μία συμφωνία. Αυτός την βοηθάει με τις εργασίες της σχολής και εκείνη τον βοηθάει να γίνει πιο δημοφιλής.

Όμως είναι φανερό ότι ο Κίμωνας θέλει κάτι περισσότερο από την Μυρτώ. Η Κλαίρη (40) τον τελευταίο καιρό αισθάνεται ένα πνίξιμο όταν περπατά ή όταν ανεβαίνει σκάλες. Οι γιατροί της κλινικής θα προσπαθήσουν αν τη βοηθήσουν να απεξαρτηθεί από το κάπνισμα άμεσα.

Τι θα δούμε αύριο (28/7)

Ο Νικήτας (78) είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που πηγαίνει στο νοσοκομείο υποφέροντας από πόνο και έχοντας την πεποίθηση ότι λόγω του βεβαρυμμένου ιατρικού του ιστορικού, δεν έχει πολλές πιθανότητες για γρήγορη ανάρρωση, κάτι που απογοητεύει τον εγγονό του που τον υπεραγαπά. Ένα τσίμπημα δράκαινας ταλαιπωρεί τη μικροβιολόγο του νοσοκομείου Λέτα, όμως τα συμπτώματα της χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση από την παθολόγο, με την οποία δεν έχουν και την καλύτερη των σχέσεων. Ο Πασχάλης (45) ζαλίστηκε όταν βρισκόταν στο πάρκινγκ της εταιρείας που εργάζεται η κόρη του. Η Ίριδα (40) τον είδε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η Ίριδα και ο Πασχάλης θα έρθουν πιο κοντά και τότε είναι που η κόρη του, Δέσποινα (20), θα ενημερώσει τον πατέρα της ότι η Ίριδα είναι το αφεντικό της που θέλει να την απολύσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας της σειράς του Mega

Άπιστος (27/7): Σε αναστάτωση ο Αλί με την επιστροφή του Βολκάν