Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πρεμιέρα κάνει απόψε (5/9) ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μιας και ο απόηχος της Καρμέλας έχει αφήσει το χωριό σε αναστάτωση, ενώ την ίδια ώρα παλιά και νέα πρόσωπα φτάνουν στον «Πλάτανο» (δείτε εδώ ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (5/9) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Στάχτη και μπούρμπερη ευχήθηκε να γίνει ο Πλάτανος η Καρμέλα, και σαν κακιά μαφιόζα που είναι, δεν κάθισε να περιμένει να εισακουστεί η ευχή της, αλλά έβαλε το χεράκι της για να τη δρομολογήσει… μια ώρα αρχύτερα! Και κάπως έτσι, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και η νεολαία του Πλατάνου βρέθηκε να την κυνηγάει στους δρόμους της Ιταλίας με την ψυχή στο στόμα.

Στους ίδιους δρόμους τρέχει και μια καλόγρια, ιμιτασιόν όμως, με ένα κλεμμένο αβγό Φαμπερζέ, που μόνο ιμιτασιόν δεν είναι. Στον Πλάτανο, πάλι, ο Κανέλλος τρέχει για να γλιτώσει από μια αρκούδα, αφού ενός κακού… μύρια έπονται και το μπουρλότο της Καρμέλας φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

Η Σύλβια επιστρέφει για να στήσει… κοινόβιο στον Πλάτανο, δυνατό come back κάνει και η Βαλέρια όμως, έχοντας πολύ κακές διαθέσεις. Όλα αυτά τα δεινά, βέβαια, δεν πιάνουν μία μπροστά στον νέο κακό της ιστορίας μας, που έχει αποφασίσει να μην αφήσει τίποτα να του χαλάσει τα σχέδια.

Οι αποκαλύψεις της Θεοδώρας Σιάρκου για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Αφού χώρισε τον άντρα της, ερωτεύτηκε τον Ηλία, δέχτηκε την Κατερίνα για νύφη της και ανέχεται την τσιγκουνιά του αγαπημένου της, η Φιλιώ είναι έτοιμη να αναλάβει νέες αρμοδιότητες στον λατρεμένο «Πλάτανο». Η Θεοδώρα Σιάρκου που την υποδύεται μιλά στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί, για όσα θα φέρει η νέα σεζόν.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τρίτη σεζόν...

«Από αρχές Σεπτέμβρη, λοιπόν, επιστροφή στη μικρή οθόνη. Οι αγαπημένοι μας τηλεθεατές θα απολαύσουν τους Πλατανιώτες και όχι μόνο σε νέες περιπέτειες».

Περιμένατε ότι οι περιπέτειες αυτών των ηρώων θα έχουν συνέχεια;

«Είναι πολύ ευχάριστο που το κρατικό κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει για τρίτη χρονιά αυτή τη σειρά και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό. Ημουν σίγουρη για τις δύο χρονιές, την τρίτη δεν την περίμενα. Αυτό σημαίνει επιτυχία!».

Τη Φιλιώ πώς θα τη βρει η νέα σεζόν;

«Ανάστατη με τις απώλειες που έχει το χωριό της μετά την έκρηξη της βόμβας, ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο πως μπορεί να γίνει γιαγιά και ενώ είναι στο πλάι του Ηλία, βρίσκεται αντιμέτωπη με την τσιγκουνιά του».

Επανασυνδέθηκε με τον Ηλία, η σχέση τους όμως θα κρατήσει;

«Κανείς δεν ξέρει, ο χρόνος τι θα φέρει… Θα δείξει».

Θα τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Αγνωσται αι βουλαί της σεναριογράφου».

Θεοδώρα Σιάρκου Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Και τι θα γίνει με τον γιο του; Η ηρωίδα σας, τελικά, δέχτηκε την Κατερίνα! Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον εντάσεις;

«Η Φιλιώ έχει κάνει συμμαχία πλέον με την νύφη της και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γιο της, όταν εκείνος κάνει πράγματα που δεν της είναι αρεστά, όση αδυναμία κι αν του έχει».

Θα δούμε τη Φιλιώ να έρχεται κοντά με τους άλλους Πλατανιώτες; Ή με νέους κατοίκους του χωριού;

«Με όλους θα έρθει κοντά η Φιλιώ. Μην ξεχνάμε πως είναι η επίσημη γιατρέσσα του Πλατάνου, όλο και κάποιος θα πέσει στην ανάγκη της. Υποψιάζομαι, όμως, πως θα αναλάβει και νέες αρμοδιότητες στο χωριό».

Θα αποκτήσει εγγονάκι; Πώς θα ήταν αλήθεια σε αυτόν τον ρόλο;

«Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου! Το εγγόνι πάνω απ’ όλα».

Τι άλλο σχεδιάζετε τον επόμενο χειμώνα;

«Είμαι σε συζητήσεις για κάποια θεατρική παράσταση, αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η “Μικρασία” θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στα τέλη του Σεπτέμβρη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το βραχιόλι της φωτιάς: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς της ΕΡΤ

Μαύρο Ρόδο: Σε μοναστήρι Διδασκάλου και Παπαθεοδώρου - Μελέτησαν τους ρόλους τους δίπλα στις καλόγριες