Από TV24 Team

Μια ξεχωριστή, σύγχρονη και ασυνήθιστη οικογένεια έρχεται από τη νέα σεζόν στο OPEN και ανοίγει την πόρτα του σπιτικού της στους τηλεθεατές, προσφέροντάς τους γερές δόσεις χιούμορ μέσα από σουρεαλιστικές καταστάσεις. Το περιοδικό TV24 ου κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Άρωμα Αργεντινής έχει η νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Πρόκειται για την κωμωδία «Η δική μας οικογένεια» που βασίζεται στο αργεντίνικο φορμάτ «Somos familia (Είμαστε οικογένεια)». Στην ελληνική της έκδοση θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Αγγελος Χασάπογλου.

Το καστ έχει ήδη κλείσει και αποτελείται από τους Μάριο Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκο Πουρσανίδη, Απόστολο Γκλέτσο, Ελίνα Μάλαμα, Ρένο Ρώτα, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρη Θωμόπουλο, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλα Χαλκιαδάκη και Υρώ Μανέ. Ολα είναι έτοιμα για τα γυρίσματα και οι ηθοποιοί έχουν ήδη λάβει τα πρώτα σενάρια. Όσον αφορά τον προγραμματισμό της σειράς, πιθανότατα θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, ενώ το κανάλι φέτος θα έχει στο πρόγραμμά του και την σειρά εποχής «Έρωτας Φυγάς» (δείτε εδώ την υπόθεση και τους χαρακτήρες).

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς «Η δική μας οικογένεια»

Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος, γοητευτικός εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μοτοκρός και σήμερα ιδιοκτήτης μια εταιρείας που ασχολείται με events, αγώνες μοτοκρός και αξεσουάρ μηχανών. Αντίθετα, ο συνέταιρός του και πρώην ομόσταβλός του, Σέργιος, είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Η Αγγελική είναι δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνά της επικεντρώνεται στην αναζήτηση της κόρης που γέννησε πριν από 17 χρόνια και την οποία αναγκάστηκε να δώσει για υιοθεσία. Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου, που υιοθέτησαν με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά.

Η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να γνωρίσει τη Νεφέλη επιτέλους από κοντά. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια…

Ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα -στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα- θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Η Αγγελική θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει στη ζωή της την κόρη της και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης, θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του Σέργιου.
Τίποτα δεν θα είναι εύκολο όμως, ούτε για την Αγγελική ούτε για τον Δημήτρη. Η Αγγελική θα πρέπει να αλλάξει άρδην συνήθειες και τρόπο ζωής για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, από τη στιγμή που θα προσληφθεί ως οικιακή βοηθός από τον Δημήτρη ώστε να έχει μια βοήθεια και στο μεγάλωμα των παιδιών του φίλου του.

Και ο Δημήτρης θα πρέπει να εκπαιδευτεί γρήγορα στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας και να ξεχάσει την εργένικη ζωή για χάρη της νέας οικογενειακής του κατάστασης! Σύμμαχοι και εχθροί άλλοτε θα βοηθήσουν και άλλοτε θα φέρουν εμπόδια στην προσπάθεια των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας να πετύχουν τους στόχους τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μία και μία - Οι τρεις νέες ελληνικές σειρές με άρωμα... Ανατολής

«Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του....» - Η Μαριάννα Κιμούλη μιλάει ανοιχτά για τη σύγκριση με τον πατέρα της