Από TV24 Team

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, παρόλο που βρίσκεται στον αέρα μόλις λίγες εβδομάδες. Η μάχη της Ασιγιά απέναντι στον πρώην άντρα της συγκινεί τους τηλεθεατές και τους κάνει να ταυτιστούν με αυτή τη δυναμική γυναίκα.

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ησυχάζει και βάζει στο κάδρο των «υπόπτων» κάθε ξανθιά γυναίκα που συναναστρέφεται. Η ίδια βιώνει αυτή την απιστία σε βαθμό παράνοιας και δεν ηρεμεί μέχρι να μάθει ποια έχει ξελογιάσει τον άντρα της. Σύντομα ανακαλύπτει την αλήθεια όταν βρίσκει το κρυφό κινητό του Βολκάν.

Άπιστος ΣΚΑΙ

Η ερωμένη του είναι η Ντερίν, η 24χρόνη κόρη των οικογενειακών τους φίλων. Ομως οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς παράλληλα ανακαλύπτει πως όλος ο περίγυρός της γνώριζε για τη δύο ετών παράνομη σχέση του άντρα της! Τότε η οργή τής Ασιγιά ξεχειλίζει μέσα της και σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της προς όλους!

Το τέλος της Ασιγιά στη σειρά Άπιστος

Σταδιακά η Ντερίν αντιλαμβάνεται το πόσο σκοτεινός χαρακτήρας είναι ο Βολκάν και προσπαθεί να απομακρυνθεί από εκείνον. Η Ασιγιά θα σταθεί στο πλευρό της και τελικά οι δύο γυναίκες θα γίνουν φίλες.

Ο Βολκάν από τη μεριά του θα έχει τραγικό τέλος (δείτε εδώ ποιο θα είναι). Ασιγιά και Ντερίν, θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους, τον Αλί, ο οποίος θα καταφέρει τελικά να συγχωρήσει τον πατέρα του και τη Ζεϊνάμπ, η οποία δε θα γνωρίσει ποτέ τον Βολκάν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ασιγιά φεύγει! Ο Βολκάν σε απελπισία την ψάχνει παντού

Άπιστος (29/7): Ο Βολκάν «σκάει» από τη ζήλια του - Δεν αφήνει την Ασιγιά να βρει νέο άνδρα