Από TV24 Team

Στο νέο κύκλο της Γης της Ελιάς, η Αθηνά θα βρεθεί σε τραγική θέση μιας και με τη σύμφωνη απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα θα προφυλακιστεί για τον θάνατο του Δημήτρη. Η αδερφή του Δημήτρη θα ταξιδέψει ως τη Μάνη προκειμένου να πάρει την εκδίκησή της (δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ).

Η αδερφή του Δημήτρη όχι μόνο ζητά εκδίκηση για όσα έχει κάνει η Αθηνά αλλά ορκίζεται να της κάνει τη ζωή κόλαση, έχει όμως και άλλους σκοπούς.

Μαρία και Μαργαρίτα ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Γη της Ελιάς

Κι ενώ ο ερχομός της αδελφής του Δημήτρη έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη Μάνη και όπως υποστηρίζει η ίδια θέλει να εκδικηθεί τη δολοφονία του, είναι όμως αυτός ο πραγματικός της σκοπός ή κρύβει κάτι άλλο;

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24 και το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού, ο εν λόγω ρόλος θα μείνει στη σειρά για τουλάχιστον 30 επεισόδια και θα είναι μια ακόμα πικρή περιπέτεια για την Αθηνά, η οποία για μια ακόμα φορά θα γίνει θύμα στυγνού εκβιασμού. Η αλήθεια είναι ότι η αδελφή του Δημήτρη δεν δίνει δεκάρα για τον θάνατο του αδελφού της.

Γη της Ελιάς Αθηνά Μαρία

Έτσι κι αλλιώς, χρόνια τώρα δεν ήξερε αν ζει ή αν πέθανε καθώς δεν είχαν καθόλου σχέσεις μεταξύ τους. Όμως, όταν πληροφορήθηκε τον χαμό του αλλά και την οικονομική και κοινωνική υπόσταση της Αθηνάς, τότε κινητοποιήθηκε με πρόσχημα την εκδίκηση.

Κατάλαβε ότι από αυτή την υπόθεση μπορεί να βγάλει χρήματα και έτσι αποφάσισε να παίξει αυτό το παιχνίδι και να εκβιάσει την Αθηνά, ώστε να της αποσπάσει ένα τεράστιο ποσό. Μόνο που δεν υπολόγιζε τη Μαρία, τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο, που σύντομα θα καταλάβουν τον ρόλο που παίζει η εν λόγω γυναίκα και θα φροντίσουν να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Με τον άντρα της Ιουλίας Βρεττάκου;» - Η Άννα επιτίθεται στην Ευτυχία για τη σχέση της με τον Κουράκο

Στο επίκεντρο η δίκη της Αθηνάς - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του β' κύκλου της Γης της Ελιάς