Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια, ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης σεζόν και ήδη από τα πρώτα επεισόδια κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Από τον Σεπτέμβρη, επιστρέφει με νέα επεισόδια και ανανεωμένο καστ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, από τη σειρά θα έχουμε μία αποχώρηση και δύο αφίξεις (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν).

Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στα Τρία Μίλια

Ξεκινώντας από την αποχώρηση, στον δεύτερο κύκλο της σειράς δε θα δούμε την Γιολάντα Μπαλαούρα, δηλαδή την ηθοποιό που υποδύθηκε την «Μαρούλα».

Όσον αφορά στις αφίξεις, η καθημερινή σειρά του Star θα ενισχυθεί με δύο ηθοποιούς που έχουν αρκετό καιρό να εμφανιστούν στην μικρή οθόνη, τον Πρόδρομο Τοσουνίδη και την Κατερίνα Νικολοπούλου.

Τοσουνίδης Νικολοπούλου Τρία Μίλια

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς Τρία Μίλια

H Φωτεινή, προκειμένου να ηρεμήσει από τη σχέση της με τον Βασίλη Μερκίνη, μια σχέση στην Αθήνα που μόνο τοξικότητα έφερνε στη ζωή της, αποφάσισε να μετακομίσει στην Δρακόνησο και όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, κατάφερε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή της. Αρχικά δέθηκε με τον Ευθύμη, όμως στα τελευταία επεισόδια ήρθε πολύ κοντά με τον Μιχάλη.
Την ίδια στιγμή η παρουσία τον Στέφανου, του μικρού αδελφού του Μιχάλη, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως έχει μπει σε μια σωστή οικογένεια που μόνο το καλό της μπορεί να θέλει. Αυτό όμως διαψεύστηκε όταν ο τελευταίος κάλεσε στο νησί έναν φίλο του από την Αθήνα, για να επενδύσει στην κλινική, στο πλαίσιο αναζήτησης κεφαλαίων. Οι ελπίδες της Φωτεινής, που αρχικά είχε αναθαρρήσει για την πορεία της θέσης της, χάθηκαν όταν συνειδητοποίησε ότι ο φίλος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη, τον πρώην της. Τον άντρα που την έκανε να υποφέρει.

Όπως θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο Βασίλης θα φτάσει στο νησί και τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για όλους. Κυρίως όμως για την ηρωίδα της σειράς, που θα αρχίσει να βλέπει μνήμες του παρελθόντος να ζωντανεύουν ξανά. Για το καλό της κλινικής θα τη δούμε να συνεργάζεται μαζί του, όμως όταν εκείνος αποφασίσει να πάρει αυτό που του χρωστάει, το τσιπάκι, η ένταση μεταξύ τους δεν θα λείψει.

Ο Μιχάλης δεν θα λείψει από το πλευρό της που θα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι πιέζεται, όπως και ο Στέφανος που θα σιγά-σιγά θα κατανοήσει το ποιόν του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε. «Καλό θα ήταν Φωτεινή να μας πεις όλα όσα συνέβησαν με τον άντρα αυτό, για να καταλάβουμε πώς θα τον διαχειριστούμε. Να είσαι σίγουρη όμως για ένα πράγμα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να σου κάνει κακό», θα ακουστεί η φωνή του Στέφανου, ο οποίος όμως θα έχει αρχίσει να αισθάνεται τρυφερά συναισθήματα για το κορίτσι του αδελφού του. Πιο πολύ απ’ όλους όμως, τη στήριξή του θα προσφέρει ο Ευθύμης.

Ισως γιατί είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά τι είναι αυτό που θέλει ο Βασίλης. Πάντως ο νέος μέτοχος της κλινικής δεν θα καταφέρει να κάνει κακό στη Φωτεινή. Αυτό που θα τη συνταράξει θα είναι το γεγονός ότι η σχέση της με τον Γεράσιο θα κλονιστεί. Εκείνος θα χάσει για ένα διάστημα την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπό της, παρόλο που η Φωτεινή θα κάνει τα πάντα για να του αποδείξει τις αγνές της προθέσεις. Αντίθετα, δίπλα της θα είναι η Κάτια, με την οποία θα έρθουν, παραδόξως, αρκετά κοντά.

«Η Φωτεινή θα ακούσει την καρδιά της»!

Οι τηλεθεατές ξέρουν πως θα βρουν τη Φωτεινή ερωτευμένη με τον Μιχάλη, όμως όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευγενία Παναγοπούλου. «Η Φωτεινή θα ακούσει την καρδιά της», που σημαίνει ότι δεν θα ήταν αρνητική αν ένας πιο δυνατός έρωτας της χτυπούσε την πόρτα. Πηγές αναφέρουν πως δεν αργήσει να χτυπά έντονα η καρδιά της για τον Στέφανο, όμως αυτό δεν το επιβεβαιώνει κανένας από τους πρωταγωνιστές προς το παρόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο Ποτάμι - αποκλειστικό: Συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη

Πήραν τη θέση της Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο - Το νέο δίδυμο του Open που θα «σαρώσει»