Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολλοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που αναμένεται να μας απασχολήσουν την προσεχή σεζόν στη Γη της Ελιάς. Μία από αυτούς είναι και η Ελπίδα, η γνωστή τραγουδίστρια η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά σαν ηθοποιός και αναμένεται να τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Ο σκοτεινός ρόλος της Ελπίδας στη Γη της Ελιάς

Θα υποδυθεί μια συγκρατούμενη της Αθηνάς. Η Βαγγελιώ είναι ισοβίτισσα καθώς έχει σκοτώσει την ερωμένη του άντρα της. Θα τη βάλουν στο ίδιο κελί με την Αθηνά και θα είναι πολύ υποστηρικτική απέναντί της. Θα δούμε ότι είναι μια γυναίκα γλυκιά και προστατευτική, η οποία προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα.

Ωστόσο ο καλός της χαρακτήρας θα κρατήσει για λίγο, ώσπου ν’ αποκαλυφθεί ο σκοτεινός της ρόλος και ο απώτερος σκοπός της (δείτε εδώ ποιος χαρακτήρας της σειράς θα νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση).

Γη της Ελιάς Ελπίδα

Βαρβάτη επανασύνδεση στη Γη της Ελιάς

Η Ioυλία στον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Γιώργη, ενώ ο Στάθης, όπως θα δούμε, θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που την περιμένουν και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, η οικογένεια Βρεττάκου είναι έτοιμη να διαλυθεί. Οι μισοί Βρεττάκοι θεωρούν ένοχη την Αθηνά και ότι τους έχει διασύρει σε όλη τη Μάνη και οι υπόλοιποι, με πρώτη και καλύτερη την Ιουλία, θεωρεί την Αθηνά αθώα και θύμα στυγνού εκβιασμού από τον Δημήτρη. Η Ιουλία, αμέσως μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, έξαλλη με τη συμπεριφορά τού Γιώργη, στην κυριολεξία θα τον στήσει στον τοίχο, γιατί πρώτα απ’ όλα της απέκρυψε ένα τέτοιο γεγονός το οποίο αφορούσε άμεσα την οικογένειά της, ενώ θα του προσάψει και μεγάλη αλαζονεία για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε.

Η Iουλία κάνει μια λεκτική επίθεση στον Γιώργη και του λέει ότι δεν τον αναγνωρίζει. Ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και ότι κάνει ένα τραγικό λάθος αν νομίζει ότι η Αθηνά είναι ικανή για φόνο.

Ωστόσο, η Ιουλία αυτό που συνειδητοποιεί και την πληγώνει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι ο άντρας της δεν την υπολογίζει και ότι βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του και τον εγωισμό του. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί και πάνω σ’ έναν καβγά, όπου ο Γιώργης της δίνει τελεσίγραφο, ανοίγει την πόρτα και φεύγει (δείτε εδώ ποια θα είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου).

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η απόφασή της να χωρίσει με τον Γιώργη είναι αμετάκλητη, όσο και αν όλοι προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. Ωστόσο η κοπέλα είναι βαθιά πληγωμένη και σε μια τυχαία συνάντησή της με τον Στάθη, του ανοίγει την καρδιά της. Ο Στάθης, από την άλλη, έχει μάθει τι έχει συμβεί και από την πρώτη στιγμή κάτι μέσα του αλλάζει. Ξέρει ότι η αγάπη του για την Ιουλία είναι πάντα σταθερή και ότι δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει.

Γη της Ελιάς Στάθης Ιουλία

Οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ο Στάθης την αγκαλιάζει και της λέει ότι αυτό που ευχόταν πάντα είναι να τη βλέπει ευτυχισμένη. Και η Ιουλία όμως αισθάνεται ότι ο Στάθης ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά η σχέση του με την Εύα δεν την αφήνει να εκδηλώσει όσα θα ήθελε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στάθη όμως, αγαπάει βαθιά την Ιουλία, παρ’ όλα αυτά δεν θέλει να πληγώσει για άλλη μια φορά την Εύα. Ενα «παιχνίδι» έρωτα, πόνου και κρυφών συναισθημάτων αρχίζει. Οι δυο τους ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα σπάσει...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής για να χωρίσει Φίλιππο και Βασιλική

Γη της Ελιάς: Η συμμαχία που δεν περίμενε κανείς - Ενώνονται για το καλό των παιδιών τους