Από TV24 Team

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, έγιναν άσπονδοι εχθροί. Δύο γυναίκες δυναμικές που έχουν βιώσει τον πόνο και δε διστάζουν να κάνουν τα πάντα για την οικογένειά τους. Ο λόγος φυσικά για την Χάιδω και την Αρετή, τις δύο Μανιάτισσες που έχουν εμπλουτίσει τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου με όλες τις κατάρες που μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Βασιλική και ο Φίλιππος πέφτουν θύματα απαγωγής (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Όπως είναι φυσικό, τόσο η Χάιδω όσο η Αρετή, τρελαίνονται από την αγωνία τους και δίνουν μάχη προκειμένου να βρουν τα παιδιά τους.

Η συμμαχία της Αρετής και της Χάιδως στη Γη της Ελιάς

Κάπως έτσι, οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να συμμαχήσουν και παλέψουν μαζί μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι το ζευγάρι. Άλλωστε όπως έχουμε ήδη δει, η Χάιδω έχει ζητήσει συγγνώμη από τους Καπερνάρους για τις πράξεις της και έχει συμφιλιωθεί με τον Στάθη, ενώ έχει ζητήσει και από την Αρετή να τα βρουν για το καλό των παιδιών τους, εκείνη όμως είναι ανένδοτη.

Γη της Ελιάς Αρετή Χάιδω

Παρόλα αυτά οι δυο γυναίκες θα καταφέρουν να συνεργαστούν και το πραγματικό ζήτημα, είναι αν μετά τον εντοπισμό του Φίλιππου και της Βασιλικής θα αλλάξουν οι σχέσεις τους ή θα επιστρέψουν στις κατάρες.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο β' κύκλος της Γης της Ελιάς

Το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες (δείτε το εδώ), και κάπως έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου, έχουν καταφέρει να κάνουν το κοινό να περιμένει διακαώς το πρώτο επεισόδιο.

Η επιτυχημένη σειρά του Mega, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην περασμένη σεζόν, είναι έτοιμη να προχωρήσει στον επόμενο κύκλο με νέα επεισόδια και νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές της.

Προς το παρόν το Mega δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου. Οπότε κάντε υπομονή γιατί σε λίγες εβδομάδες οι ιστορίες της Μάνης θα επιστρέψουν σε καθημερινή βάση στις οθόνες μας.

Γης της Ελιάς πρεμιέρα β κύκλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα μας πιούν το αίμα» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν