Από TV24 Team

Μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν στη Γη της Ελιάς, το κοινό να συμπαθούσε τον αστυνόμο Κουράκο, ωστόσο η τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου ήταν αρκετή για να τον αντιπαθήσουν όλοι εξαιτίας του τρόπο που αντιμετώπισε την Αθηνά κατά τη σύλληψή της.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ εδώ και καιρό, ο Κουράκος και η Ιουλία θα χωρίσουν και μάλιστα με άσχημο τρόπο (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Ιουλία Κουράκος Γη της Ελιάς

Η νέα γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Κουράκου στη Γη της Ελιάς

Η Ιουλία θα φύγει από το σπίτι και προσωρινά θα μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου που έμεινε κενό μετά την αποχώρησή του για την Ισπανία. Από τη μεριά του, ο Κουράκος θα καταρρακωθεί από τον χωρισμό του με την σύζυγό του ωστόσο δε θα αφήσει τον χρόνο να περάσει.

Σύντομα μία νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του, η οποία όπως φαίνεται και μέσα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει θα είναι η Ευτυχία.

O Κουράκος και η Ευτυχία θα έρθουν κοντά όταν εκείνη πάει στο τμήμα προκειμένου να ομολογήσει τον φόνο του Ανέστη. Παρά το αρχικό του σοκ, ο Κουράκος θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη βοηθήσει να ξεμπλέξει από αυτή την δύσκολη ιστορία.

Κάπως έτσι, οι δυο τους θα έρθουν κοντά και η Ευτυχία θα γίνει η γυναίκα που θα κάνει τον Κουράκο να ξεπεράσει τον έρωτά του για την Ιουλία. Όσο για την μοναχοκόρη των Βρεττάκων... Δε θα μείνει και παραπονεμένη αφού τα spoilers τη θέλουν να γίνεται και πάλι ζευγάρι με τον έρωτα της ζωής της, τον Στάθη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Όλα τα νέα πρόσωπα και οι ρόλοι που θα δούμε στον Β' Κύκλο

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής για να χωρίσει Φίλιππο και Βασιλική